Krzysiek669 Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 (edytowane) Cześć Wszystkim :bry: Długo się zbierałem, aż wreszcie postanowiłem się zarejestrować :dance: Jestem obecny juz dłuższy czas na e46forum.pl, jest to moje pierwsze auto marki BMW, z którego jest bardzo zadowolony <bmw_3>Byłem ostatnio obecny na zlocie w Lubinie, więc pewnie niektórzy będą mnie kojarzyć, a przynajmniej powinni :mrgreen: Za niedługi czas zaprezentuje swoje autko również tutaj, póki co seria, ale z czasem będę ten stan zmieniał do zadawalającego mnie :bmwsexemofg3: Edytowane 9 Maja 2012 przez Krzysiek669 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bialy071 Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 Siemka zmieniaj zmieniaj bo nic tak nie cieszy jak piękne auto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 Siemka:bmwsexemofg3: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia1419 Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 powitać <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Witam Witam nie ma to jak śmigło na kierownicy happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 siema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 Witamy na forum , a jak masz 320D 150KM + BOX to powiem Ci odrazu ten box wywal i zrób porządny program :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 Witaj na naszym forum i do zobaczenia na kolejnym grillu. Znów zablokujemy Lubin :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek669 Opublikowano 12 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 Witamy na forum , a jak masz 320D 150KM + BOX to powiem Ci odrazu ten box wywal i zrób porządny program :twisted: Wszystko w swoim czasie Z takim giftem auto przyjechało z Niemiec, więc póki co jeżdżę bo jeździ się całkiem przyjemnie, choć ile KM ma rzeczywiście trudno mi stwierdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Psychiatra Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 Hey:)! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi