Johnny Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 Witam. Jak napisałem w temacie-Zimny ciężko odpala,dopiero po trzecim grzaniu świec z bulem 'zagada'. Nie trzyma wolnych obrotów,po puszczeniu pedału gazu odrazu gaśnie. Natomiast na gorącym silniku nie odpali wogóle(chyba że potraktuje go samostartem). Może ktoś podpowie gdzie może być przysłowiowy pies pogrzebany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 Coś mi się zdaje ze ci się pompa skończyła :sad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johnny Opublikowano 9 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 Do kogo we Wrocławiu warto ją postawić,gdzie zrobią co trzeba bez ściemy i nie zedrą ze mnie przy tym skóry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_91 Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 (edytowane) Moge Ci dać namiar na gościa z Trzebnicy ja u niego robiłem pompę w starym silniku i w nowym również i zadowolony jestem:) Edytowane 15 Maja 2012 przez Młody_91 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 Prawdopodobnie pompa siada??? a powiedz czy zaczynało się to pomału czy od razu takie cyrki??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość e34t Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 No niestety z kąd znam ten ból pompa ewentualnie nastawnik. Ale jak robić to sprawdzić wszystko ( urok TDSa) Jedny plus tego wszystkiego że nie siada odrazu tylko stopniowo. w przeciwieństwie do comon rail jak siada to koniec już nie odpalisz auta. Przy tym silniku nie polecam zabawy samostartem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micnic Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Do kogo we Wrocławiu warto ją postawić, Diesel Service ul.Ślęzna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johnny Opublikowano 16 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Zaczeło się stopniowo. Najpierw silnik nie trzymał wolnych obrotów gdy 'dobrze dostał po d....' po jakimś czasie doszły do tego problemy z odpalaniem na gorącym.Zresztą jak go kupiłem to już były problemy... P.S. Dzięki za adres,podjade,zobaczymy co powiedzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi