HeRz Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Witam . Mam dylemat na temat felg , mam okazje pomalować je proszkowo na biało . Nie chce kebaba zwieśniaczyć więc pytam kolegów i koleżanki o zdanie . Zdjęcie Virtual Tuning więc mniej więcej poglądowe Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Livin Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Pokaż wersje z czarnymi:) bo myślę że czarne bardziej by pasowały do shadowline. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 m-contury w innym kolorze niz ori wygldają ochydnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Nie maluj. Teraz jest dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 m-contury w innym kolorze niz ori wygldają ochydnie. tak jest a z tymi tylnymi lampami to i tak żaden shadowline Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Zostawiłbym takie jakie są. Białe mi tu nie pasują - wstrętnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Jest w ogole w E36 chromline? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Livin Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Oryginalnie e36 nie miało nigdy chromline ale jak ktoś sobie "doklei" to będzie miał Potwierdzam białe średnio podchodzą ale ciekawi mnie dalej jak czarne będą się wkomponowywać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALn Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 środek na czarno, ranty w polere Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeRz Opublikowano 8 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 No nic , to odnowie sobie stalusy na zime Dzięki wielkie za pomoc Chyba , że ktoś ma jakieś inne propozycje co do koloru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 ja podobnie jak większość uważam że zostaw w ori Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Nie maluj, jest super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bultan Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 zostaw tak jak jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 te felgi tylko ori kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Oryginalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pop Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 jak możesz tylko biały to nie rób tego, jak masz jak pobawić się z kolorami to ja bym działał, mnie by się podobały w jakimś graficie, albo dobrać kolor karoserii i pocisnąć ze dwa tony ciemniej niż masz blachy, ale to już kwestia gustu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebo293 Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 tak jak jest oryginalnie jest ok <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Kolego ten model felgi będzie wyglądał lipnie biały czy czarny i jak koledzy piszą zostaw je tak jak są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeRz Opublikowano 8 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Jeszcze raz wielkie dzięki . Zostawiam je ori Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi