Bialy071 Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 Niestety w polskiej "ekstraklasie" nie potrafi się zatrzymać wyróżniającego się zawodnika tak jak Celeban najprawdopodobniej odejdzie a tak naprawdę miał wielki wkład w ten sukces . Zastanawiam się tylko co to za drużyna gdzie obrońca jest w czołówce strzelców ? A napastnicy to gdzie ???? Może ja się znam ale z tego co mnie uczono to napastnik w drużynie jest przede wszystkim od zdobywania bramek.. Coż trzymam kciuki za puchary i oby było dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 Nie kłócić się tu mi Piłka nożna = 22 panów biegających za skórzaną piłka, BO ? Nie stać ich na własną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bialy071 Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 hahaha to co kiedy gramy na spocie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 możemy zagrać ale jako fani BMW proponuje pokopać felgę od Kubana lub Audi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bialy071 Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 Trzeba będzie jakieś robocze buty z blaszkami załatwić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edka Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Zgadzam się ze Śliwą i Marasem! W meczach przyjaźni chodzi o kibiców a nie o zawodników i nie wierzę, że drużyna odpuściła sobie, żeby dać Śląskowi wygrać.... Byłem w Krakowie Zazdroszczę... Muszę się w końcu znowu gdzieś wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Darecki Opublikowano 11 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 Sadze ze o spory kto za co placi i kto ile zgarnia to sa ich wewnetrzne sprawy nam czy chcemy czy tez nie zostaje kibicowac. czy ktorys z was ma wplyw na ich zarobki??? sadze ze nie bardzo poza tym ze kupisz bilet na mecz. ja kibicowalem MOJEMU ŚLĄSKOWI od kad pamietam stadion na OPOROWSKIEJ to byla ziemia swieta co dla niektorych . Czy ŚLAĄSK zasłużyl kazdy niech ocenia to w swojej kwestii , Byl slaby mial bardzo zle chwile a nawet byl na samym dole ...... i co Teraz jest na szczycie i to jest powod do dumy ,,,, PANOWIE TO NASZ ZESPOL TO NASZE MIASTO I SADZE ZE TO MY POWINNISMY MOWIC TYLKO POZYTYWY I STARAC SIE WSPIERAC NASZ W K S ŚLĄSK ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 ,,,, PANOWIE TO NASZ ZESPOL TO NASZE MIASTO I SADZE ZE TO MY POWINNISMY MOWIC TYLKO POZYTYWY I STARAC SIE WSPIERAC NASZ W K S ŚLĄSK ....... ŚLĄSKU NASZ...!!! :dance::dance::dance: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 ŚLĄSKU NASZ...!!! :dance::dance::dance: Racja jaka by nie była drużyna ale i tak to nasza drużyna wiec za nią powinniśmy obstawać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 Ja tam nie przepadam jakoś specjalnie za piłką a to w głównej mierze przez korupcję .... od dawna nie ma to już nic wspólnego ze sportem .... zwykła praca i chodzi po prostu o kasiorę dla zawodników , dla prezesa , dla trenera .... dla psychologa itd itp :bag: Ale mnie zawsze zastanawiała inna rzecz taka hipokryzja wśród kibiców ... a właściwie pseudo kibiców .... którzy pojawiają się jak dany zawodnik jest na fali tak jak np. śląsk w tej chwili .... teraz to jest NASZ ŚLĄSK .... a jakiś czas temu jak polecieli mocno w dół to w sumie została przy nich garstka fanatyków. Co śmieszniejsze większość tych skandujących "NASZ ŚLĄSK" nie potrafi nawet wymienić składu drużyny ... Tak samo było z Małyszem i innymi naszymi sportowcami którym wiadomo raz szło lepiej raz gorzej ..... i jak Małysz wygrywał no to było NASZ MAŁYSZ ... a jak ze 2 sezony szło mu nieco gorzej to już ... ludzie psy na nim wieszali :bag: Jak to mówią sukces ma wielu ojców , porażka jest sierotą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 Jest wiele prawdy w tym co piszesz. Osobiście do piłki tez nie mam zbyt wielkiej miłości. Ale cesze się jak udaje się coś innym z mojego otoczenia, nie mam zamiaru nosić z tego powodu na rekach ale nie zostaje obojętny. Korupcja to chyba syndrom Polski jest ona wszędzie je pozostanie w naszym gronie na wiele lat jeszcze, wiec lepiej się do niej przyzwyczaić niż walczyć z wiatrakami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 Macie Slask mistrza w kopana i macie Slask w 1 lidze kosza. Mam nadzieje, ze w przyszlym sezonie nadal bedzie mozna ogladac "derby" Slask-Stal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Darecki Opublikowano 14 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 JA jeszcze pamietamm PCS ŚLĄSK WROCLWA. to byl kosz za mojej kadencii z Wójcikiem , Zielinskim Łopatką Miglincem na czele.....gralem troche w WRO.NBA na akademii ekonomicznej to byl jakos 1996/ 1999 .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 Dla mnie w ogole jest nieporozumieniem to, ze jeden z najbardziej utytulowanych klubow w Polsce (a w koszu to juz bezkonkurencyjnie) musial oglosic upadlosc i to wszystko ukladac od nowa. Stal takich sukcesow az nie ma, ale tez padlo to wszystko na leb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi