Georgii Opublikowano 12 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 Kolego stawiam na jeża - rezystor dmuchawy trzeba zakupić nowy albo używkę tylko używka może długo nie pochodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartoszk Opublikowano 12 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 Właśnie myślałem u siebie wywalić kata ale puki dobry jest to nie będę ruszał... Po czym stwierdziłeś, że kat masz dobry? Ja mam podobne objawy jak kolega MloT, dodatkowo na IMPIE mam błąd sondy BANK 2 before KAT. Może i u mnie katalizator do wymiany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 12 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 Błędy typu fuel limit bank 1 i bank 2 występują zawsze przy instalacji Lpg... Ponieważ nic nie dzwoni i nie ma metalicznych odgłosów przy gazowaniu więc jest cały,zawsze można ściągnąć kata i np przepalić benzyną jak jest "przytkany" Skoro jest cały to poco go wywalać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi