Kamcio Opublikowano 6 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 Kupię E36 najlepiej z silnikiem 1.6-2.0. Benzyna/diesel. Kwota do ok. 8-9tys. Jak ktoś ma coś godnego polecenia to chętnie bym obejrzał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 http://www.maxbimmer.pl/f16/sprzedam-bmw-e36-316-compact-1996-rok-18074/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Kiedyś też wrzucałem gdzies foty compacta córki mojego sąsiada z garażu gdy Mordulce szukały ale nie pamiętam gdzie :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 Mam jeszcze swoja nie sprzedalem jesli jestes zainteresowany to na pw 1.8is 92r coupe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 10 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Aha i coś w granicach 98-2000,chociaż ładna 96 też będzie mile widziala, ale już przedział wiekowy 91-94 tak nie bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 Aha i coś w granicach 98-2000,chociaż ładna 96 też będzie mile widziala, ale już przedział wiekowy 91-94 tak nie bardzo Ty chyba Śliwy coupety nie widziałeś takiej igły w okolicy nie znajdziesz happy_bmw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 11 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 Nie widziałem, no ale to samochód nie dla mnie, tylko przedstawiam wymagania kuzyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 to wytlumacz kuzynowi ze rocznik nie gra roli, ja szukajac auta juz nie raz sie o tym przekonalem jak szukalem swojej kupy to roczniki 97-98 (te najladniejsze z ogloszen) byly szrotami przy mojej 94 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rmb Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 mam do sprzedania compacta z 1996 BMW 316 BMW 316 compact 1 właściciel, 1996r., 1600cm3, 75 kW - otomoto.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość e34t Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 (edytowane) W Bukowie Śląskiej pod Namysłowem u Dawida widziałem ładnego compakta 316 czerwień w Mpakiecie rocznika nie pamiętam.(świerzo sprowadzone) Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ( strona sprzedawcy allegro numer tel. na każdej z jego aukcji) u tego człowiekajak chcesz możesz zadzwonić A Śliwki 318IS coupe jest nadal do sprzedania o ile wiem ( częśc klubowiczów zna to auto nic dodać nic ująć) Edytowane 14 Maja 2012 przez e34t Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 W Bukowie Śląskiej pod Namysłowem u Dawida widziałem ładnego compakta 316 czerwień w Mpakiecie rocznika nie pamiętam.(świerzo sprowadzone)Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ( strona sprzedawcy allegro numer tel. na każdej z jego aukcji) u tego człowiekajak chcesz możesz zadzwonić A Śliwki 318IS coupe jest nadal do sprzedania o ile wiem ( częśc klubowiczów zna to auto nic dodać nic ująć) A widziałeś tą drugą niebieską na m paku stary miazga:mrgreen::mrgreen::mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość e34t Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 widziałem oczywiście. Także widziałem e46 323i którą zastanawiałem się wziąść na manele tylko trochę za słabo według mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boruta Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Tu ciekawa Bunia, trochę podpicować i I Liga BMW 530 V8, 1995r., 3000cm3, 218 KM - otomoto.pl to z moich stron:) uklon_bmw uklon_bmw uklon_bmw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Tu ciekawa Bunia, trochę podpicować i I Liga BMW 530 V8, 1995r., 3000cm3, 218 KM - otomoto.pl to z moich stron kolega szuka 3er w kupe lub kompakt:) a tak poza tym to jesteś z moich stron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boruta Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 kolega szuka 3er w kupe lub kompakt:) a tak poza tym to jesteś z moich stron Dyziu skąd jesteś z Mazur? Jakie miasto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Dyziu skąd jesteś z Mazur? Jakie miasto? Lidzbark Warmiński wal na pw jak coś żeby nie śmiecić w temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 27 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 Po długich poszukiwaniach kupione. Jeszcze nie wiem co i jak, ale ogłoszenie do usunięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość e34t Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 mam nadzieje żenie silnik 1,9 ma zbyt drobie manele. Sam osobiście już bym nie kupił BMW z mniejszym silnikiem jak 2,0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 6 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 1,8 tds. 95 rok w sedanie. Do dopieszczenia, ale za śmieszną gotówkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi