Skocz do zawartości
Wasilewski Warsztat

Rekomendowane odpowiedzi

Jako, że podczas naszego ostatniego wyjazdu było kilka osób, które miały chętkę na taką bluzę jak moja to w odpowiedzi na ich prośbę zakładam nowy temat w którym można sobie zamówić taką bluzę.

Kontaktowałem się już Andrzejem i czekam na maila od niego z dokładną ceną za bluzę i poszczególne hafty...

Póki co proszę oto link do tej bluzy:

Polary - Dwuwarstwowa męska kurtka z kapturem - James & Nicholson

Póki co można się wpisywać na listę. Dla przypomnienia ja mam rozmiar M...

Lista:

1...

Koledzy ja za swoją na święta bożego narodzenia dałem 160zł (z przodu logo bmw i nick, a z tyłu logo naszego klubu., miało być jeszcze maxbimmer na rękawie, ale nie było na to czasu przed świętami a później jakoś nie chciało mi się jej oddawać, bo lubię w niej śmigać :) ). Ogólnie o czekam na info od Andrzeja, bo mówiłem mu że niektórzy chcą sam nick i logo, a inni pełen pakiet z "maxbimmerem" na rękawie. Jak będę znał konkrety to oczywiście napiszę. Orientacyjnie tak jak napisałem 160zł za standard....

Bluza oczywiście wykonywana w zaprzyjaźnionej firmie, która robi nasze koszulki i polary, a więc lipa nie wchodzi w grę :)

Ok panowie, dostałem maila, a więc uzupełniam dane.

A więc żeby nie było nieporozumień to w zamówieniu piszemy...

nick, męska (damska), rozmiar, logo, nick, plecy, rękaw.

Gdzie logo to wiadomo znaczek bmw z przodu, plecy to nasze logo klubowe na plecach, a rękaw to napis "maxbimmer" na rękawie pisany z góry do dołu...

A tu proszę cennik:

- bluza bez haftu 130zł

- bluza z nickiem i logo bmw na piersi 140zł

- bluza nick, logo, plecy 180zł

- bluza nick, logo, plecy, rękaw 190zł

Tutaj proszę kopia maila w razie wątpliwości i zapraszam do zamawiania :)

"Witam, Przepraszam że dopiero dzisiaj, ale mieliśmy dużo pracy na weekend.Bluza męska ma nr JN 355, a damska JN 356.

Kolory dostępne są widoczne na dole zdjęcia.Bluza damska i męska jest w jednakowej cenie.Ceny:

Bluza bez haftu - 130 zł

Bluza z nickiem i znaczkiem na piersi 140 zł

z przodem i tyłem 180 zł

Dodatkowo każdy haft 10 zł ( kaptur, rękaw)."

A tu proszę macie jeszcze fotkę...

[ATTACH=CONFIG]20298[/ATTACH]

Lista:

1. Przemo -męska, rozmiar L, nick, logo = 140zł

2....

• Dodaj nową pozycję...