Jaro Opublikowano 6 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 Jako, że podczas naszego ostatniego wyjazdu było kilka osób, które miały chętkę na taką bluzę jak moja to w odpowiedzi na ich prośbę zakładam nowy temat w którym można sobie zamówić taką bluzę. Kontaktowałem się już Andrzejem i czekam na maila od niego z dokładną ceną za bluzę i poszczególne hafty... Póki co proszę oto link do tej bluzy: Polary - Dwuwarstwowa męska kurtka z kapturem - James & Nicholson Póki co można się wpisywać na listę. Dla przypomnienia ja mam rozmiar M... Lista: 1... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 6 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 Jaro ja bym był chętny na taką szarą rozmiar M jaka cena i czy była by z logiem<bmw>i mój nik:p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DANIO Opublikowano 6 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 ja również czekam na info jak to stoi cenowo :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 6 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 Koledzy ja za swoją na święta bożego narodzenia dałem 160zł (z przodu logo bmw i nick, a z tyłu logo naszego klubu., miało być jeszcze maxbimmer na rękawie, ale nie było na to czasu przed świętami a później jakoś nie chciało mi się jej oddawać, bo lubię w niej śmigać ). Ogólnie o czekam na info od Andrzeja, bo mówiłem mu że niektórzy chcą sam nick i logo, a inni pełen pakiet z "maxbimmerem" na rękawie. Jak będę znał konkrety to oczywiście napiszę. Orientacyjnie tak jak napisałem 160zł za standard.... Bluza oczywiście wykonywana w zaprzyjaźnionej firmie, która robi nasze koszulki i polary, a więc lipa nie wchodzi w grę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 6 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 ja zamawiam szarą, rozmiar L ,na piersi logo BMW [szachownica]i pod spodem napis przemo w razie wątpliwości mój numer 660 743 906 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 7 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 Ok panowie, dostałem maila, a więc uzupełniam dane. A więc żeby nie było nieporozumień to w zamówieniu piszemy... nick, męska (damska), rozmiar, logo, nick, plecy, rękaw. Gdzie logo to wiadomo znaczek bmw z przodu, plecy to nasze logo klubowe na plecach, a rękaw to napis "maxbimmer" na rękawie pisany z góry do dołu... A tu proszę cennik: - bluza bez haftu 130zł - bluza z nickiem i logo bmw na piersi 140zł - bluza nick, logo, plecy 180zł - bluza nick, logo, plecy, rękaw 190zł Tutaj proszę kopia maila w razie wątpliwości i zapraszam do zamawiania "Witam, Przepraszam że dopiero dzisiaj, ale mieliśmy dużo pracy na weekend.Bluza męska ma nr JN 355, a damska JN 356. Kolory dostępne są widoczne na dole zdjęcia.Bluza damska i męska jest w jednakowej cenie.Ceny: Bluza bez haftu - 130 zł Bluza z nickiem i znaczkiem na piersi 140 zł z przodem i tyłem 180 zł Dodatkowo każdy haft 10 zł ( kaptur, rękaw)." A tu proszę macie jeszcze fotkę... [ATTACH=CONFIG]20298[/ATTACH] Lista: 1. Przemo -męska, rozmiar L, nick, logo = 140zł 2.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi