wojtek75 Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 Siemka!!! wie ktos moze czy gdzies jest napisany numer lakieru jakim byl malowany samochód?szukałem pod maską i nic takiego nie znalazłem. POZDRO <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu Opublikowano 14 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2006 Witaj . Nazwa lakieru jest na naklejce na kielichu amortyzatora , tam przy bezpiecznikach . Chyba że ktoś już malował komore , to wtedy będziesz miał więcej problemów przy dobraniu kolorku <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek75 Opublikowano 14 Października 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2006 dzieki!!! znalazłem! uratowałes mi życie <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi