blazej3131 Opublikowano 12 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 dobra jeszcze na gorąco bo mam Lg G2 dopiero 3 dzień ale powiem wam, że dla mnie gniecie suty. Ekran poezja, szybkość działania też- ogólnie masakrycznie wypasiony telefon jak dla mnie. Polecam z czystym sumieniem jak będziecie się zastanawiać co wybierać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 12 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 LG Nexus 5. Mam nexusa 4 i bajka jeśli chodzi o płynność działania Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 18 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 no dobra. nabyłem xcovera2 ;] wygląda dość solidnie i dobrze leży w łapie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 18 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 no dobra. nabyłem xcovera2 ;] wygląda dość solidnie i dobrze leży w łapie.O widzisz a ja właśnie miałem pisać recenzję po paru dniach użytkowania...Napiszę krótko: Będziesz Pan zadowolony. Ja osobiście nie narzekam, bateria przy konkretnym używaniu trzyma ponad dwa dni a to dla mnie sukces, nic się nie zawiesza i całkiem dobrze pisze się sms'y Poza tym trochę jednak śliski ten telefon i sprawdziłem osobiście(test) potrafi pływać w sensie nie umarł po wrzuceniu do wody :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 19 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 (edytowane) jesli ktos by chcial prosty PANCERNY telefon to polecam Caterpillar b25 kupiony po wszystkich wynalazkach, ktore uszkadzaja sie od ziarenka piasku i kropli wody + 2karty Sim, + nurkuje w piwie (sprawdzone), + mozna na nim odreagowywac (sprawdzone) -aparat 0,00000001 Mpx -archiczne menu -waga (cos kolo 143kg) Edytowane 19 Grudnia 2013 przez tazunio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi