darkstar79 Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Gdzie mam szukac bezpiecznika nr 75 i 76? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 szukaj pod prawym,od pasażera ,filtrem przeciwpyłkowym,odkręcasz obudowe,i tam powinny być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 (edytowane) W schowku są kolego masz w dolnym prawym rogu jak w polskim objaśnieniu... Dirty tam pod pyłkowym pasażera od czego są bezpieczniki ? Edytowane 2 Maja 2012 przez Georgii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 mała korekta,znalazłem taki cytacik "Te dwa bezpieczniki o których piszesz to bezpieczniki główne wentylatora są dużo większe niż standardowe.Jak je znalezć-musisz zdjąć osłonę pod schowkiem(jest tylko wsunięta) i włożyć dość głęboko rękę one są jeszcze wyżej niż schowek.Jak nie znajdziesz ich w ten sposób to wymontuj schowek jest do nich wtedy lepsze dojście" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Pod normalnymi są jeszcze duże lol... muszę obadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 3 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 No być może tam jest tego tyle napchane że się sam załamałem jak zerkałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fastandhurry Opublikowano 3 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 rzeczywiście są , kiedyś tam zaglądałem ale trzeba się położyć na miejscu nóg pasażera latarka w rękę i widać,takie duże pomarańczowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi