maniak Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Witam, od paru dniu po odpaleniu auta i zamknięciu wszystkich drzwi automatycznie zamyka się centralny. Natomiast kiedy zgaszę auto zamki się otwierają. Nic specjalnego z autem nie robiłem, po prostu samo zaczęło się tak dziać. Da się to jakoś ustawić/zmienić. Dodam, że mam nieoryginalny alarm z pilotem założony jeszcze przez poprzedniego właściciela... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tosemjamarys997 Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 sprawdz kable bo byc moze jest gdzies zwarcie.. ja tak mialem u siebie.. kabel od sterowania byl przetarty i dzialy sie podobne rzeczy.uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 1 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 sprawdz kable bo byc moze jest gdzies zwarcie.. ja tak mialem u siebie.. kabel od sterowania byl przetarty i dzialy sie podobne rzeczy. które kable sprawdzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Poczytaj jaki masz alarm i go przeprogramuj. To normal, można ustawić rożne opcje, wystarczy wciśnącv klawisz w pilocie. Sprawdź jaki masz alarm i zobacz opcje programowania. Żadne zwarcie nie wchodzi w grę, wówczas w ogóle by się krzaczył<bmw> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 1 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 oj, będzie ciężko. Znam tylko markę alarmu, ale modelu już nie Czeka mnie sporo szukania. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kok0s Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 jak dla mnie to fajna sprawa z tym automatycznym zamykaniem i otwieraniem centralnego ja bym to zostawił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heros Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Przynajmniej nikt cię na światłach z wózka nie wyciągnie :dance: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 jak dla mnie to fajna sprawa z tym automatycznym zamykaniem i otwieraniem centralnego ja bym to zostawił niezupelnie takie fajne. Mialem podobny problem jak w zimie odpalilem auto wzialem skrobaczke i trzasnalem drzwiami ... 2h auto chodzilo odpalone z zatrzasnietymi kluczykami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bultan Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 niezupelnie takie fajne Dokładnie w razie wypadku też będzie mały problem(Nie życzę aby do tego doszło) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 alarm fabryczny czy dokładany ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 4 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 alarm dokładany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Odepnij akumulator na jakis czas. Mi pomoglo jak sie wyladowal w zimie i musielem go wyciagac. Po wlozeniu przestal sie ryglowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kok0s Opublikowano 6 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 yyyy a drugi komplet kluczyków? ja mam 2 z pilotem i jeden bez = 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 11 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 Odepnij akumulator na jakis czas. Mi pomoglo jak sie wyladowal w zimie i musielem go wyciagac. Po wlozeniu przestal sie ryglowac. Mi się nie rygluje, tylko po prostu zamyka. Mogę go normalnie otworzyć od wewnątrz. Dzisiaj spróbuje z odpięciem akumulatora. Zamykanie zamków po odpaleniu może wydawać się użyteczne, jeżeli boicie się, że ktoś wyciągnie was z auta. Ja ostatnio dolewałem płynu do spryskiwaczy i na odpalonym silniku zamknąłem drzwi będąc na zewnątrz:) Zamki się zamknęły i uratowało mnie to, że miałem otwarty szyberdach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi