Jaro Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Osoby, które się znają na rzeczy proszę o info, czy Waszym zdaniem ta turbina jest oryginalna? NEU Original BMW Turbolader 2,0d E46 X3 7787626G | eBay Pytam, bo koles niby pisze, że producent to garrett, ale jak patrzę na alledrogo to oryginały maja tabliczki znamionowe tak jakby przynitowane, a ta ma wyrytą... Co o tym sądzicie... Dla porównania turbo u przedstawiciela garretta w Polsce to koszt 3000 z programu Airesearch (stara obudowa nowe bebechy wkładane przez gareta) albo 3500 po zwrocie starej za nówkę w 100%... Z góry dzięki za odpowiedzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Może stare mają a teraz już nie robią tabliczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Mi to tam wyglada na org bo jak pamietam to tak samo mam na swojej turbawce ale jesli chcesz sie upewnic to zadzwon gdzies najblizej masz do bykowa to ci powiedza cos wiecej A co turbo padlo ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Mi to tam wyglada na org bo jak pamietam to tak samo mam na swojej turbawce ale jesli chcesz sie upewnic to zadzwon gdzies najblizej masz do bykowa to ci powiedza cos wiecej A co turbo padlo ???? ...jeszcze nie padło, ale mam regenerowane i daje za niskie ciśnienie doładowania...a dodatkowo rano jak się zaczyna zagrzewać to jest delikatny dymek niebieski... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 moje tez juz padaka na maxa gwizdze nie pompuje itp ;/ a kiedy swoje regenerowales masz gwaracje to niech poprawiaja tak jak ma byc a jak juz myslalem o turbo od 204 ps ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Moja chodzi cicho, ale nie pompuje jak powinna. Regenerowałem 2 lata temu a więc już po gwarancji. Zresztą z kim bym nie gadał to każdy mówi, że lepsza używka niż regenerowana. Dlatego szukam za nową, ewentualnie używana z pewnego źródła... Raczej nie będę nic kombinował i wsadzę tam seryjną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Moja chodzi cicho, ale nie pompuje jak powinna. Regenerowałem 2 lata temu a więc już po gwarancji. Zresztą z kim bym nie gadał to każdy mówi, że lepsza używka niż regenerowana. Dlatego szukam za nową, ewentualnie używana z pewnego źródła... Raczej nie będę nic kombinował i wsadzę tam seryjną... to sie zapytam umnie chlopaki wioske dalej maja duzo 150 ps z Uk z dobrymi przebiegami silniki ida jak woda wiec jak chcesz zpytam sie w tym temacie bo naprawde maja dobre furki czesto 04 rok z dobrymi przebiegami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 1 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 No jasne. Jak co to zapytaj... Liczy się jak najlepszy jej stan... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Na pewno orginał koles sporo o niej opisał nawet do jakiego modelu silnika pasuje:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Na pewno orginał koles sporo o niej opisał nawet do jakiego modelu silnika pasuje:lol: opisac to wszystko teraz mozna zaden problem wystarczy porownac z turbinko po regeneracji i problem z glowy :)P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 2 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Sam nie wiem. Mailowałem z kolesiem. Napisał, że to ori nówka niesmigana garrett... że w oryginalnym opakowaniu itp. Chyba odstawię auto do mechaniora, żeby postawił jednoznaczna diagnozę i w razie czego to ją zamówię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi