Georgii Opublikowano 4 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 Wiem,że jak pompka dodatkowa będzie do wymiany to w inpie w klimie wywali jej błąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 4 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 Wiem,że jak pompka dodatkowa będzie do wymiany to w inpie w klimie wywali jej błąd dokładnie wywali błąd dodatkowej pompki tak jak u mnie:) a rest działa jak jest poniżej chyba 15st na zewnątrz i auto ma więcej jak 40st (ukł chłodzenia) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 A czy ktoś ma jakieś pomysły jak klima nabita czujniki sprawne i czasem się załączy a czasem nie... Co to może być ? Może nie być gdzieś masy czy coś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi