Gość dirty.73 Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 wyciągałem dzisiaj siedzenia od siebie,i pod fotelem pasażera,wciśnięty w sprężyny, był taki kwit,co to jest? [ATTACH=CONFIG]19880[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]19881[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 To chyba normalne , że podpisują co to za wynalazek jak wychodzi fotel od tapicera U mnie też są ori naklejki pod każdym fotelem z podobnymi informacjami :grill: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 ale zawsze myślałem,że fotele robią gdzie indziej,seryjnie,a nie pod konkretne auto(no za wyjątkiem indywidual),a tu widać wszystkie dane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Cholera wie , może fabryce przy samym montażu do furmanki przyklejają te karteczki :gril: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Dirty jeszcze troszkę poszperasz i znajdzie kilo koksu pod podłoga U mnie pod fotel nie zaglądałem ale muszę bo często śniedzieją tam wtyczki ponoć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 fajne są takie szczegóły znalezione przypadkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 fajne są takie szczegóły znalezione przypadkiem że o 10 fenigach nie wspomne:mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 5 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 że o 10 fenigach nie wspomne:mrgreen: no ba zawsze to parę groni do przodu. A co do papierka to raczej informacje producenta o podzespole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 5 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 normalna karta produkcyjna, komuś się zapomniało wyjąć przed montażem. Albo były dokładane na gwałt bo z ori coś się działo, albo składali auto w poniedziałek po Oktoberfest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucius Opublikowano 5 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 normalna karta produkcyjna, komuś się zapomniało wyjąć przed montażem. Albo były dokładane na gwałt bo z ori coś się działo, albo składali auto w poniedziałek po Oktoberfest Raczej jest to standardem że lądują te karty gdzieś we wnętrzu przy zakończeniu montażu, dwa razy mi sie zdarzyło wyciągnąć je z pod kanapy, siedziały sobie spokojnie obok skrzynki z przekaźnikami Ciekawostką jest że wypisane jest na nich wyposażenie kodami takimi jak przy rozkodowaniu VIN, ciekawe czy pracownicy montażowni mają te kody w głowie czy tez potrzebne graty po prostu podawane są na linię i nie można się machnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 5 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 raczej są na lini Niemcy nie zawracają siebie głowy takimi bzdurami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 wszystko idzie systemem skanerów któy dobiera komponenty do konfiguracji z zamówienia i powinni to usunąć podczas montażu. ppoż i komfort tego wymagają. Uwierzcie mi, trochę w tym robię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DANIO Opublikowano 21 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 kiedyś u siebie w e32 wymieniałem wykładzinę podłogi i znalazłem fakturę VAT w foli nic nie zniszczona za wymianę skrzyni biegów wraz z wiązką kablową z servisu BMW gdzieś w Deutsch dokładnie nie pamiętam gdzie :lol::lol::lol: jeszcze liczona w markach:lol: pewnie przy zakładaniu kabelków któryś z roztargnionych pracowników pieprznął fakturkę na golą podłogę a drugi założył wykładzinę happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi