OpTo Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 jak w temacie u mnie kwalifikuja sie do wymiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 ja wymieniam tylko na ATE pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OpTo Opublikowano 12 Października 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 a jak ksztaltuje sie cena ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeztom Opublikowano 12 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 a jak ksztaltuje sie cena ?? ATE to bardzo dobre klocki ale szybko znikaja, koszt z tego co pamiętam to koło 90zł za komplet na tył. Dobre sa tez Lukasy koszt koło 80zł i chyba trochę bardzie twarde, nie piszczą. ja ostatnio zmieniałem na jakies francuzkie, zaufałem mechanikowi, bo moje wytyczne były takie, że mają nie piszczeć i hamować. No i nie piszcza i hamuja, nazwy nie pamiętam, a kosztowały coś koło 65zł. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OpTo Opublikowano 12 Października 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 a tarcze ?? wymienam komplet wiec chcialbym zestaw ktory jakotako bezie hamowal ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeztom Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 a tarcze ?? wymienam komplet wiec chcialbym zestaw ktory jakotako bezie hamowal ;p nie wymieniałem, więc nie doradze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 ATE pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi