Dziki Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Ja wiem czy tak baloniasto, mi osobiscie sie podoba, postaram sie jutro zrobic fotki to wrzuce i sam ocenisz Tak Młody-wygląda to baloniasto ale każdy robi setup pod siebie więc jeśli taki Tobie pasuje to git. Nie rób fotki-ja to widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Chcesz tym jeździć, czy tylko na pokaz. Bo jak do jazdy nie polecam więcej jak 17", jak do pokazów wlezie 20", ale do jazdy ( o ile można to nazwać jazdą )szkoda felgi i opon na polskie drogi, o zawieszeniu już nie wspomnęhappy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_91 Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 A niech wam będzie ze baloniasto mi sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giez0r e34 Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 Witam,mam pytanie ponieważ chcę wrzucić do swojej e34 felgę na tył 17x9J z et10 i oponą 235/40.Czy taki zestaw będzie pasować?Chodzi mi czy nie będzie obcierać o nadkola czy McPherson.Mam BBS-y RC i chcę przekręcić rotory z przednich 8cali z et 10 na tylne które mają 9 cali i et 26 a na przednie wrzucić rotory z et20 stąd moje pytanie.Dzięki za wszelkie info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 9J17H z et10 i oponą 235/40 śmiało zakładaj na tył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giez0r e34 Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 Dzięki za info:) W takim razie ląduje u mnie zestaw przód 17x8j et20 z oponą 225/45 i tył 17x9J et10 z oponą 235/40.Jak uporam się z polerką rantów i malowaniem rotorów pochwalę się wynikami.Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi