SoulRea Opublikowano 5 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 Działo się tam trochę - ahhh niestety praca wzięła górę nad przyjemnościami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 6 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 Gdzie tyle zdjęć tu wklejać stronka zaczęła świrować i musiałem dać stop... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 6 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 Gdzie tyle zdjęć tu wklejać stronka zaczęła świrować i musiałem dać stop... nie no spoko u mnie hula jak ta lala a net mam nie zbyt szybki :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 7 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 Wróciłem z Majówki i zrzuciłem filmik z fona na kompa. Nie chciało mi się podkładac muzy więc macie oryginalny dubbing :-P [video=youtube;q-Rib7-wE04] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 ruszt,musisz klocki namarnować bo ci skrzypią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 Brzoza oddaj grupowe zdjęcia lolollolollolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 teraz zauwazylem filmik. Ktos tam ma piekne e46 na mega doj%$#nej feldze w kozackim kolorku :drool::drool::drool: To kolo slicznie wyglada w ruchu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 29 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 Panowie a może by tak znów jakiś spocik? co myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zamoj Opublikowano 30 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 ja jestem za, moze tak na poczatku badz w polowie lipca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi 528 Opublikowano 30 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 tez jestem za najlepiej gdzies nad jeziorkiem pilka plaza itp... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 30 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 Panowie a może by tak znów jakiś spocik? co myślicie? o tym samym wczoraj rozmawiałem z mirasem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 30 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 Może dawajcie wszyscy nad zalew Mietków.Czysta woda i dużo miejsca Od Legnicy jakoś 20minut autostradą w stronę Wrocka potem dwie wioski i już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 30 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 Jak zmontujecie coś na następną sobotę to wpadniemy na chwilę z Przemem w drodze nad Bałtyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 1 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 Jeśli ma być w miarę blisko to może grill na Spalonej pod Legnicą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi 528 Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Jeśli ma być w miarę blisko to może grill na Spalonej pod Legnicą ? miejsce swietne ale problem z miejscami parkingowymi wiesz co tam sie dzieje w weekend jak jest pogoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebo293 Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Dokładnie Spalona odpada pielgrzymki jak w Częstochowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 zawsze macie Oaze w Ścinawie ośrodek PeBeKa duży parking asfaltowy mało ludzi w weekend bo się coś tam płaci wypożyczalnia kajaków i rowerów domki kempingowe można zostać na noc , gril , natryski i ubikacje duża wiata w razie deszczu , prad , woda , boisko do nogi , do siatki , do kosza ,pole namiotowe itp. 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Albo Kunice z tyłu jeziorka na trawce... Nikt nie pilnuje,mało ludzi się tam kręci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 zawsze macie Oaze w Ścinawie ośrodek PeBeKa duży parking asfaltowy mało ludzi w weekend bo się coś tam płaci wypożyczalnia kajaków i rowerów domki kempingowe można zostać na noc , gril , natryski i ubikacje duża wiata w razie deszczu , prad , woda , boisko do nogi , do siatki , do kosza ,pole namiotowe itp. 8) kozacko, wklej dokladny namiar z google maps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DANIO Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 zawsze macie Oaze w Ścinawie ośrodek PeBeKa duży parking asfaltowy mało ludzi w weekend bo się coś tam płaci wypożyczalnia kajaków i rowerów domki kempingowe można zostać na noc , gril , natryski i ubikacje duża wiata w razie deszczu , prad , woda , boisko do nogi , do siatki , do kosza ,pole namiotowe itp. 8) bardzo dobry pomysł :lol: dawaj jakieś info kuogkuog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 (edytowane) [ATTACH=CONFIG]21310[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]21311[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]21312[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]21313[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]21314[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]21315[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]21316[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]21317[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]21318[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]21319[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]21320[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]21321[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]21322[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]21323[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]21324[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]21325[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]21326[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]21327[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]21328[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]21329[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]21330[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]21331[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]21332[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]21333[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]21334[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]21335[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]21336[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]21337[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]21338[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]21339[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]21340[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]21341[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]21342[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]21343[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]21344[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]21345[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]21346[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]21347[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]21348[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]21349[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]21350[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]21351[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]21352[/ATTACH]dzisiaj byłem porobić fotki a więc domki wszystkie wynajęte do września kajaków i rowerów nie można wynająć bo był jakiś wypadek i mają zakaz cennik wrzucam w fotach ale jest tak że za autko 8-zeta i za osobę 8-zeta na cały dzień jak coś pominąłem to pisać większość jest na zdjęciach ogólnie ośrodek fajny , mało ludzi rozmawiałem z kierownkiem ośrodka jeżeli byśmy chcieli zrobić wjazd to zadzwonie do Lubina do szefostwa i tam uzgodnie wszystko na pewno będzie taniej przy większej ilości autek Edytowane 5 Lipca 2012 przez mariusz13 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 Fajna miejscówka na "grila" a jak z tym zadaszeniem ? trzeba to jakoś rezerwować czy kto chce ten się wbija ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 Marcin nie trzeba rezerwować zadaszenia tylko trzeba podać termin kiedy bo muszę zadzwonić do Lubina do firmy tam się wszystko załatwia a w niektóre weekendy ośrodek jest zarezewowany przez firmy na imprezy prywatne tylko termin trzeba zarezewować na taką ilość autek i cały ośrodek w zasadzie dla nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 to robimy bimberfest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 Na wrzesień można by coś takiego zmontować Mariusz jak coś to wrzuć nowy temat na Forum Przyjaciół Klubu pogadamy co z tym zrobić ale na grila sobotnio-niedzielnego pomysł całkiem fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi