YOGIRDM Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 witam jak w temacie,kupie takie opony,nie interesują mnie opony gdzie ogranicznik jest równy "zdartej" oponie(bo takie opony mają 0 bieżnika a nie 4mm jak wielu ludzi wypisuje na allegro etc ),powinno byc tam jakies 3-4mm od ogranicznika,zamierzam na nich przelatać ten sezon i nie mieć zabranego dowodu za zły stan ogumienia,inny rozmiar tez mnie nie interesuje,mogą być chińczyki,nie ma to dla mnie absolutnie żadnego znaczenia.pozdrawiam cena?150 - 200zl z przesyłką do uzgodnienia w zależności od stanu,firmy opon i daty produkcji oferty PW,tu w temacie lub na untitled18@wp.pl obowiązkowo oczywiście foto,tylko nie foto dwóch opon stojących na ziemi w odległości ok 2m robionych mikrofalówką(kiedyś ktoś mi coś takiego przysłał haha) tylko normalne foto ewentualnie moge sie zamienic na 2szt UNIROYAL'a 235/45/17 każdy pokrywa swoje koszty przesyłki jedna opona jest delikatnie "uszczypnięta" co nie przeszkadza w jej użytkowaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YOGIRDM Opublikowano 8 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 up,dam 300zl do neg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeRz Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Swoich nie chcesz sprzedać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi