BASTARS Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Nie no staram się załagodzić , ale coś czuję ,że będzie mnie to kosztowało kilka stówek:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B@si@ Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Dzieki wszystkim za spotkanie uklon_bmw spocik bardzo udanyhappy_bmw pogoda super...Pozdro i do środy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Jak dla mnie też oki, ale trzeba przyznać, że wyszły ciemno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny27 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 He he ja tez buzie sobie opaliłem :lol:Słonko dobrze grzało chyba wszyscy sie opalili:dance:było super do na stepnego pozdrawiam wszystkich bimerów i bimerki:drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bialy071 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Też uważam pierwszy mój spot za udany autka dopisały pogoda również Czekam do następnego razu Pictures by bialy071 - Photobucket Zapraszam do obejrzenia fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Fajnie było och fajnie- miejscówka przyjemna tylko wietrzna strasznie MOże na następny raz między górkami- też sympatycznie jest tam. Teraz to wesoły autobusik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny27 Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 biały fajne foty pozdro:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Ale duet biały i czarny a foty fajne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bialy071 Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Hahaha a no różnorodność musi być nie ma rasizmu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny27 Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 hahahaaha dobre :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi