Jaro Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 No to ja już na chacie. Dzięki wszystkim za mile spotkanie. Szkoda, że tak wiało, ale tak poza tym było super. A więc do środy. Pozdrawiam Jaro. P.s. Zdjęcia wieczorkiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Livin Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Równiez dzięki wszystkim pogoda dopisała:) A gdyby nie wiatr to byśmy się usmażyli na miejscu:P Kolego od amora z tego co się pytałem to musisz sprawdzić czy się nic z niego nie leje bo amor może już mieć jakieś luzy w środku. Do tego może to być stuk na poduszcze amora. Ogólnie to trzeba rozebrać i sprawdzić po prostu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Całkiem fajna ta miejscówka w oleśnicy .... szeroki pas , praktycznie zero partyzantów przez ostatnie 2 godzinki to praktycznie byliśmy sami na lotnisku :grill::drunk: Micnic pokazał , że wszystkim potrafi polatać bokami tym razem E34 na rehabilitacji , ale E36 M40B16 też dało radę podymić lolol Ogólnie bardzo niezły zlocik w plenerze , pogrilowaliśmy , pogadaliśmy .... fajnie spędzony czas :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny27 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 (edytowane) NO ja tez juz w domku:lol:Było super pogadaliśmy,pogrilowalismy,pościgaliśmy sie troszke:lol:Super miescowka aby wiecej takich spotow tam :dance:Może za tydzień to powturzymykto jest za :gril:bmw_beerDzieki wszystkim za fajnie spedzony czas :lol: Edytowane 29 Kwietnia 2012 przez czarny27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boruta Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Impra świetna. A tu wrzucam linka dla fanów militariów i historii odnośnie naszego miejsca przegrupowania-lotniska w Oleśnicy jak i samej Oleśnicy. Myślę,że dane są wyczerpujące i Ci co chcą znajdą tu coś dla siebie:) Walki w Olesnicy pozdrawiam i do zboczenia w autobusie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 No to lecim z koksem : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 I szybkie HaDeeRki :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 dziękuje wszystkim za miłe spotkanie:) pogoda dopisała:0 no prócz tego leciutkiego wiaterku:) autek się troszke nazbierało:) super atmosfera mięsiwka troszke pojadłem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Super miejscówka i dobry spocik pod ciągłą eskortą bumbox-u który czuwał nad naszym bezpieczeństwem :lol: , spalony kark spalone laczki i gitara pozdrawiam wszystkich obecnych do następnego <bmw_1> . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galone Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 czyje jest to srebne e34? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Dzikiego............. robi robote:) trzeba było podjechać wcześniej to byś zobaczył na żywo:):drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Dzięki wszystkim przybyłym za spotkanko:) Super spocik:) Super atmosferka:) Oby więcej takich:) Mordulcu, jak zawsze stanąłeś na wysokości zadania - fotki super:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Kur... pysk zjarany kark zjarany (nie na grillu) chyba mnie browar poscil. Fajnie smiechowo, miejscowa ekstra i nie daleko dozobaczyska na nastepnym I bardzo sie ciesze z nowo przybylych ludzi. Bardzo sympatyczni z jajem i kulturka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galone Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Dzikiego............. robi robote trzeba było podjechać wcześniej to byś zobaczył na żywo jeszcze nie mialem okazji poznac:D a chetnie bym porownal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 pysk zjarany kark zjarany (nie na grillu) Fakt, mi łysinkę też przysmaliło:) klimacik ekstra i wiatr aż tak bardzo nie przeszkadzał. Początkowo myślałem, że głowę urwie, ale człowiek jest się w stanie do wszystkiego przyzwyczaić Do środy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edka Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Suuuuuuper spocik:) Fajnie było poznać nowych ludków:) Dzięki wszystkim i do następnego!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk_85 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 My również dziekujemy za fajna atmosfere teraz lecimy na oliwce bo karczycho i ramiona spieczone prawie jak ta karkowka z grilla do zobaczenie na nastepnym spotowym grillu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Energy Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Kolejny spocik pierwsza klasa, pogoda fantastyczna ludzie i atmosfera ekstra. Dzieki wszystkim za fajnie spedzony dzionek i do nastepnego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micnic Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Również dziękuję za miło spędzony czas było fajnie pogoda była wyśmienita szkoda że ostatnio nie było tak ładnie bo by e34 fajnie latało:dance: Micnic pokazał , że wszystkim potrafi polatać bokami tym razem E34 na rehabilitacji , ale E36 M40B16 też dało radę podymić zaraz tam wielkie słowa że wszystkim potrafi polatać wszystkim jeszcze nie próbowałemlolol a w e36 wyczuwalny był niedostatek mocy jeszcze raz dziękuję za spotkanie i oby częściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boruta Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Ja również dziękuję za miłe przyjęcie:) Głowę mi zjarało jak trallala 8) aż dymi he he he. Świetne fotki Mordulec! Pozdrawiam wszystkich serdecznie i miłego wieczoru:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Dzięki wszystkim "starym" jak i nowym bimerom za spotkanko , jak na Morda przystało mamy i pamiątkę w postaci fotek jeszcze raz dzięki . P.S. w domu mam urwanie dupy przez te fele , kto widział to chyba wie dla czego , pewnie pujdą do żyda :bag::2bacik: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 P.S. w domu mam urwanie dupy przez te fele , kto widział to chyba wie dla czego , pewnie pujdą do żyda Bastars, nie daj się... walnij pięścią w stół A może żonka się przekona do nich - fajnie wyszły. Chyba, że bardzo chcesz to mogę przemyśleć ewentualną zamianę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 w domu mam urwanie dupy przez te fele a mi sie podobaly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi