Sebo Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 bądź pare minut po 12 na orlenie!! Dyziu, zaczekaj na mnie na Orlenie, bo nie wiem gdzie to lotnisko. To ten Orlen przed wiaduktem po prawej jadąc z Wrocka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Dyziu, zaczekaj na mnie na Orlenie, bo nie wiem gdzie to lotnisko.To ten Orlen przed wiaduktem po prawej jadąc z Wrocka? no ten:):drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boruta Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Orlen obok Mercedesa:BMW fuck Mercedes: rozumiem...będę na 12. Postaram się być punktualnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Ładna pogoda samochód czysty to można wpaść . 1. Jaskier 2. Mordulec & Pola 3. Livin 4. Nem & Edka 5. Dyziu & Sandra 6. Kozin na 99% 7.Energy & Basia 8. chiccoo & Monika 9.Chacko e30 10. Mati 11. hall Mam nadzieje że nikogo nie wywaliłem z listy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaskier Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Do zobaczenia jutro bimmery. U mnie sie duzo pozmienialo... . Widzimy sie jutro o 12 na orlenie! :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian 520I Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 1. Jaskier 2. Mordulec & Pola 3. Livin 4. Nem & Edka 5. Dyziu & Sandra 6. Kozin na 99% 7.Energy & Basia 8. chiccoo & Monika 9.Chacko e30 10. Mati 11. hall 12.Krystian:mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zemki Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 1. Jaskier 2. Mordulec & Pola 3. Livin 4. Nem & Edka 5. Dyziu & Sandra 6. Kozin na 99% 7.Energy & Basia 8. chiccoo & Monika 9.Chacko e30 10. Mati 11. hall 12.Krystian:mrgreen: 13. zemki & teściu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Postaram sie i ja zawitać. Dyziu-weź dystanse i śruby to zrobimy tą przymiarkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bialy071 Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 wywaliłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Dyziu-weź dystanse i śruby to zrobimy tą przymiarkę.dystanse mam zamontowane na aucie:) wiec tylko odkręcenie kół i zmiana:):drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny27 Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Witam jestem nowy tez bym mogł jechac z wami:bmwsexemofg3:jak tak to gdzie sie spotykamy,o ktorej i co trzeba wziaść? pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny27 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 AHA czyli jutro 12 na orlenie za koroną :gril:Z checia sie przyłacze:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaskier Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 kielbase wez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Panowie, ile będzie grilli?, pytam bo nie mam małego i nie wiem czy kupowac czy uda mi się do kogoś "przykleić" ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukax21 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Hej Dajcie znać gdzie będziecie w Oleśnicy może uda mi się podjechać na chwilę pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Hej Dajcie znać gdzie będziecie w Oleśnicy może uda mi się podjechać na chwilę pozdrawiam ...lotnisko w Oleśnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 (edytowane) 1. Jaskier 2. Mordulec & Pola 3. Livin 4. Nem & Edka 5. Dyziu & Sandra 6. Kozin na 99% 7.Energy & Basia 8. chiccoo & Monika 9.Chacko e30 10. Mati 11. hall 12. Piotr Edytowane 29 Kwietnia 2012 przez Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaskier Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Jaro nie ma małego ? ps. ja tez nie mam grilla. Bede musial sie z kims zakolegowac. :dance: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 ja mam grila:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Orlen obok Mercedesa rozumiem...będę na 12. Postaram się być punktualnie Kolega chyba nie doczytał - Orlen w Oleśnicy. Tam chyba nie ma salonu mercedesa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Kolega chyba nie doczytał - Orlen w Oleśnicy. Tam chyba nie ma salonu mercedesa... Kolega Sebo chyba nie doczytal Fakt, można się spotkać na tym orlenie juz o 12. Boruta wylot w strone oleśnicy, jakies 0,5 km za koroną, po prawej stronie bedzie zjazd (zaraz przed wiaduktem). I wlasnie tam jest ten orlen jedz powoli to zobaczysz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Kolega chyba nie doczytał - Orlen w Oleśnicy. Tam chyba nie ma salonu mercedesa... Sebo chyba Ty nie doczytałeś :4: -12:00 spotykamy się we wrocławiu na orlenie koło Korony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 sebo!! wrocław spotyka się pod koroną na orlenie pod salonem mercedesa!!! a ja w Oleśnicy z Matim i krystianem bede czekał na orlenie na wlocie do miasta:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boruta Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 No właśnie, bo już lekko się pogubiłem. Wrocław przy Orlenie- na wprost Korony. I nie mieszajmy już. Godzina 12 29.04.12:twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny27 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 OK wezme cos jeszcze?:grill::lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi