Boruta Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Dzieńdoberek:twisted: O której i gdzie konkretnie możemy się spotkać na tym Spocie, proszę o podanie miejsca przegrupowania. Odświeżcie mi pamięć proszę: Orlen koło Korony to w którym miejscu dokładnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaskier Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Fakt, można się spotkać na tym orlenie juz o 12. Boruta wylot w strone oleśnicy, jakies 0,5 km za koroną, po prawej stronie bedzie zjazd (zaraz przed wiaduktem). I wlasnie tam jest ten orlen jedz powoli to zobaczysz! jak mowie zle to niech mnie ktos poprawi. Czechu - nie ...... tylko przyjezdzaj :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bialy071 Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 To o której na tym orlenie również się dopisuję !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 bunkrów nie ma,ale też jest zaj.....ściehehehe kurfa,spóźniłem się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bialy071 Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 To o której jutro na tym Orlenie co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 To o której jutro na tym Orlenie co ? jutro ??? a nie czasem pojutrze lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bialy071 Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Oj tam oj tam drobna pomyłka Lepiej napisałbyś o której Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Oj tam oj tam drobna pomyłka Lepiej napisałbyś o której Przewiń stronę a wszystko będzie jasne gdzie i o której :grill: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bialy071 Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Czyli 12 czy 13 w końcu ? Bo dwie wersje widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Na 12 można się ustawić na orlenie czyli na miejscu jakoś 12:30 :gril: Czyli 12 czy 13 w końcu ? Bo dwie wersje widziałem To coś słabo widzisz lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Livin Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Btw będzie ktoś brał kompa do diagnostyki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 A ja jak się uda to będę na początku, bo około 15 lecę do Wro do siory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaskier Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Wielka prośba, jesli ktos będzie mogl to niech wezmie kompa... bede potrzebowal co nieco skasowac.. :> Ale o tym już w wątku dotyczacej mojej e46... :> ps. czy e46 poliftowa ma zlacze diagnostyczne tez pod maska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Wielka prośba, jesli ktos będzie mogl to niech wezmie kompa... bede potrzebowal co nieco skasowac.. :> Ale o tym już w wątku dotyczacej mojej e46... :>ps. czy e46 poliftowa ma zlacze diagnostyczne tez pod maska? Jak przyjadę to wezmę kompa... masz wtyczkę pod kierownicą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Jak przyjadę to wezmę kompa... masz wtyczkę pod kierownicą Jaro, nie przyjeżdżasz na urodzinki siostrzenicy? Poliftowa ma pod kierownicą, jak pisze Jaro. Ja mam przedlifta , ale również mam po kierą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 jakies miejsce by Oleśniczanik każdy mi powiedział masz do mnie nr?? to dzwoń jak cos:):4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tosemjamarys997 Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 koledzy mam pytanko o której bd juz w olesnicy ? pozdro uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 koledzy mam pytanko o której bd juz w olesnicy ? pozdro bądź pare minut po 12 na orlenie!! jak wjedziesz w miasto na wiadukcie to skręcisz w prawo jak na wrocław i za 200m jest orlen!! ja tam bede czekał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bialy071 Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Kto bierze grilla żebym mógł coś tam wrzucić ?:> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 gril sie znajdzie:) tzn będe miał ale wungla nie mam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Panowie z Wrocławia mam pytanko !? czy Ktoś kto będzie na lotnisku jutro mógłby mi przywieźć mi felgi od MATRIXA bo są już gotowe uklon_bmw Jak by tak ktoś się zdecydował to proszę o sms-a na mój nr 668-258-557 ( oddzwonię i dogadamy sprawę) z góry dzięki <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 A gdzie Matrix teraz stacjonuje ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Panowie z Wrocławia mam pytanko !? czy Ktoś kto będzie na lotnisku jutro mógłby mi przywieźć mi felgi od MATRIXA bo są już gotowe Jak by tak ktoś się zdecydował to proszę o sms-a na mój nr 668-258-557 ( oddzwonię i dogadamy sprawę) z góry dzięki <bmw_1> Seba, mogę Ci przywieźć..., tylko daj mu cynk, że mógłbym odebrać od niego dziś pod wieczór. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Jaro, nie przyjeżdżasz na urodzinki siostrzenicy?Poliftowa ma pod kierownicą, jak pisze Jaro. Ja mam przedlifta , ale również mam po kierą. A ja jak się uda to będę na początku, bo około 15 lecę do Wro do siory A tak wogóle wg nowych planów będę najpierw w Oleśnicy z moich chrześniakiem Juniorem, a później do siostrzenicy na urodzinki Tak więc do zobaczenia. Jaro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 A gdzie Matrix teraz stacjonuje ?? teraz bazuje na Lutyckiej , sprawa już dograna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi