Skocz do zawartości
Wasilewski Warsztat

Rekomendowane odpowiedzi

Codziennie pokonuje ponad 100 km, czasami widze co debile wyrabiaja na drodze, wiem ze taki zapis trasy moze czasami pomoc w konfliktowych sprawch. Co wybrac ? Czy do 300 PLN coś się kupi ? Zalezy mi na dobrej rozdzielczosci i długim jednorazowym zapisie. W opisach aukcji piszą że obsługują karty do 32 Gb, ale jednen sprzedawca odpisał że nie obsługuje sdHC (są karty większe od 4 GB nie sdHC?).

odpadają na starcie kamerki typu GoPro (za drogie), czekam na propozycje z opisem, z góry dzięki..

moze ja cos tam powiem w tej dziedzinie :)

przed ta kamerka co mam miałem kamerke za okolo 450zł ale jej jakość nagrywania mnie nie porywała ale to było jakis rok temu gdy to dopiero wchodziło na rynek

w dodatku kamerki nawet te słabe nagrywaja w miare dobrze w dzień ale jest straszna różnica nagrania w nocy :bag:

przed zakupem napisz zeby nagrał Ci w nocy 2 minuty jazdy w terenie zabudowanym i pozanim i wszystkie watpliwośći znikna

ja mam kamerke Pappago P2

NEW !! Papago P2 Car DVR Camcorder HD 1080p with Free 8G SD Card Free Shipping | eBay

polecam ja tylko minus ze jest dość droga

jakies 2 tygodnie temu Kevin kupił sobie tą kamerke i jest z niej zadowolony

KAMERA CYFROWA FULL HD 12MP REJESTRATOR NOWA HIT! (2298721056) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

wiekszość tych kamerek z allegro bedzie wysyłana prosto z hongkongu, wietnamu itp jak masz szczeście to przyjdzie szybko a mi zatrzymali do kontroli celnej i sie musiałem tlumaczyc :D

te kamerki które pokazałeś w 1 poście sa ok tylko weź napisz czy nagraja cos w nocy i bedzie wszystko wiadomo :wink:

a co do rejestrowania rasy szczerze kazdemu polecam widzi sie duzo rożnych rzeczy na drodze nieraz smiesznych a nieraz takich np z wypadku ktore jesli jest nie twoja wina pomoga w wyplacie odszkodowania

a i zapomniałbym dodac

uklon_bmwuklon_bmw GO PRO 2 uklon_bmwuklon_bmw

• Lubię 2