Kosa Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Codziennie pokonuje ponad 100 km, czasami widze co debile wyrabiaja na drodze, wiem ze taki zapis trasy moze czasami pomoc w konfliktowych sprawch. Co wybrac ? Czy do 300 PLN coś się kupi ? Zalezy mi na dobrej rozdzielczosci i długim jednorazowym zapisie. W opisach aukcji piszą że obsługują karty do 32 Gb, ale jednen sprzedawca odpisał że nie obsługuje sdHC (są karty większe od 4 GB nie sdHC?). odpadają na starcie kamerki typu GoPro (za drogie), czekam na propozycje z opisem, z góry dzięki.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 jokeymiras ma o tym spore pojęcie, z nim pogadaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 no to przecież po to temat jest założony, jak będzie to moze coś napisze, może jeszcze ktoś skorzysta na uwadze mam: REJESTRATOR TRASY KAMERA DVR HD 720P OMEGA+ 32GB (2276028132) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. (wygrała test w Moto 03/2012) oraz REJESTRATOR SAMOCHODOWY MEDIA-TECH MT4036 U-DRIVE (2289522113) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 A to nie taniej wyjdzie poszukać jakiejś aplikacji na androida? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 mam dailyroads voyager, ale cos mam wykrzaczony obraz przy próbie podglądu nagranego materiału Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Może AutoGuard Blackbox ma dość dobre opinie/komentarze? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DANIO Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 (edytowane) wujaszek podał mi fajną stronkę bowi.com.pl jest tu wszystko :lol: Rejestratory mobilne może Ci się przyda jeśli coś wybierzesz napisz na PW to Ci zamówię Edytowane 1 Maja 2012 przez DANIO 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 W pon zapytam jaka cena dla mnie tego pierwszego, Platinet Omega, a media-techa możesz chyba w AB sprawdzić 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 W selgrosie jest teraz LARK Wideorejestrator Freecam za 122,88 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 6 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 moze ja cos tam powiem w tej dziedzinie przed ta kamerka co mam miałem kamerke za okolo 450zł ale jej jakość nagrywania mnie nie porywała ale to było jakis rok temu gdy to dopiero wchodziło na rynek w dodatku kamerki nawet te słabe nagrywaja w miare dobrze w dzień ale jest straszna różnica nagrania w nocy :bag: przed zakupem napisz zeby nagrał Ci w nocy 2 minuty jazdy w terenie zabudowanym i pozanim i wszystkie watpliwośći znikna ja mam kamerke Pappago P2 NEW !! Papago P2 Car DVR Camcorder HD 1080p with Free 8G SD Card Free Shipping | eBay polecam ja tylko minus ze jest dość droga jakies 2 tygodnie temu Kevin kupił sobie tą kamerke i jest z niej zadowolony KAMERA CYFROWA FULL HD 12MP REJESTRATOR NOWA HIT! (2298721056) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. wiekszość tych kamerek z allegro bedzie wysyłana prosto z hongkongu, wietnamu itp jak masz szczeście to przyjdzie szybko a mi zatrzymali do kontroli celnej i sie musiałem tlumaczyc te kamerki które pokazałeś w 1 poście sa ok tylko weź napisz czy nagraja cos w nocy i bedzie wszystko wiadomo :wink: a co do rejestrowania rasy szczerze kazdemu polecam widzi sie duzo rożnych rzeczy na drodze nieraz smiesznych a nieraz takich np z wypadku ktore jesli jest nie twoja wina pomoga w wyplacie odszkodowania a i zapomniałbym dodac uklon_bmwuklon_bmw GO PRO 2 uklon_bmwuklon_bmw 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 6 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 Tak sie sklada ze 95% tras robie w ciagu dnia. Wiec glowne zalozenie to uzywanie w ciagu dnia. Wysłane z mojego GT-N7000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi