Gądzik Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 (edytowane) jak sobie jade 40km/h to czepie mi całym autem najbardziej tyłkiem mysle ze np guma na wale ,potpora ? jak myslicie prosze o pomoc Edytowane 23 Kwietnia 2012 przez Gądzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 ale tutył tematu:drool:, zmień to bo poleci do kosza - nad Twoim postem masz napisane zasady dodawania tematów. Oprócz tego rozwiń Twoja wypowiedź to coć pomyslimy pytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 czepie autem przy 40km/h dlaczego ? ;( prosze o pomoc ...kolego to nie jest forum wróżek, opisz coś więcej to pomożemy, dodatkowo jak wyżej zmień nazwę tematu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gądzik Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 sorki wiesz jestem nowy i nie ogarniam zbytnio ;P ale troszke czasu i bd git ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Spoko, nikt się nie gniewa. Opisz problem, może byłeś na kompie, jeżeli tak to jakie błędy itp Wszystko ma znaczenie, czy trzepie tylko przy 40 czy jak, podstawa to więcej info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gądzik Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 no tylko przy 40 ;/ własnie ze nie byłe i chyba dzisiaj polece bo juz nie wiem sam na innych forach pisza ze moze byc guma na wale do wywalenia ale jak jade wiecej niz 40 to nic sie nie dzieje a mniej to troszke szarpie gałka od biegów a tak po za tym nic wiecej ale jak mam równe 40 to juz sie nie da usiedziec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gądzik Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 bo to było tak ze wrzucilismy gwint i po paru dniach pojechalismy na lotnisko do olesnicy po latałem chwile i juz zaczeło czepac myslałem ze koła po krzywiłem, ale załozyłem zimowe i nadal tak samo i co raz bardziej a strach tym jezdzic ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 No to pewnie coś z elementów zawieszenia... Guma na wale, gumy na wahaczach itp... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 czepie autem przy 40km/h :dance:tytuł roku:dance:,hehe,dobreee,nie zmieniaj ,proszę,hehe tak jak Jaro napisał,szukaj najpierw na zawieszeniu,na wale,jedź na trzepaki,kanał,sprawdź podpore,łączniki wału Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 może być jak piszą koledzy sprawdź czy gum nie rozwaliłeś skoro po lotnisku szalałeś może osnowa szczeliła w którejś oponie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tosemjamarys997 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 witam kolegów.. problem zostal zalatwiony... to byl tlumnik drgan na wale. bo gdy jechalismy urala sie ostatnie dwie sruby.. trzymal sie na dwoch raptem moze na trzech i dlatego byly drgania a przy wiekszej predkosci stabilizowalo sie mniej wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 A było szaleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi