Furious Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Witam wszystkich forumowiczów! Skoro są powitania, pomyślałem, że skorzystam:) No to coś o mnie: Mam na imię Kuba:P Jestem z no...prawie Wrocławia, właściwie z Wysokiej:) Mam 20 lat i właśnie kupiłem swoje pierwsze w życiu własne auto. Jest nim BMW E36 320 z 1993 r. silnik 2.0 benzynka, z chipem 168 koni:bmwsexemofg3: Kupiłem go właściwie wczoraj po bardzo okazyjnej cenie i jak na taki samochód i w takim stanie technicznym8) Śmiało mogę powiedziec ze biznes życia.. hehe:) Kilka rzeczy jest do zrobienia i do dopieszczenia + mały detaling ale..jak już podziałam coś to myślę, że się pochwale. Póki co muszę go troszkę doinwestowac myślę, że doświadczenie i znajomośc marki niektórych forumowiczów bardzo mi w tym pomoże:) Pozdrawiam Kuba aka Furious. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 E36 320 z 1993 r. silnik 2.0 benzynka, z chipem 168 koni Chyba ktoś Ci bredni naopowiadał z tym cipem. Witaj na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 witaj powodzenia w modach i tak jak pisze Forest zhamuj autko i się przekonasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Furious Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Hmm..niewątpliwie forest sie zna:) ale.. przyjade na jakies spotkanie kiedys to sam stwierdzi:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Siemkahappy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 5 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 HEja. Niech służy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi