adihash Opublikowano 21 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 a ja ganiam wszystko co ma 4kola jak silnik slaby to technika nadrabiam w dalszej potyczce . ostatnia walka toyota rav4 D4D(174ps) trebnica-wro odjechany na pare autek .ale dziadek miał focha .potem start ul:baltycka ze swiatel na 2biegu do odciecia toyotka zostala z tylu - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bob Opublikowano 21 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 ale masz 170KM, a to już jedzie :wink: taki rav4 fajny, ale to kiosk jest, do scigania sie nie nadaje 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 BoB sierra 2.0, rezana dodatkowo. Takiego dowalenia na 3 nie widzialem jeszcze. odszedl mnie jakbym stal. Concerto fakt, jest niezle, tyle ze srednio wyglada. Golfiak byl seryjnie 90PS, po strumienicy wydechu i stozku moze pod 100 PS dobijal. Nie zdazylem zmierzyc. Hehe jak napisze ze litrowe vw Polo 1992' szlo 170 km/h uwierzy mi ktos? to bylo moje pierwsze autko:) zarlo miedzy 13-20 litrow benzyny:) i co niektorzy sie wtedy potrafili zdziwic co to moze:) Autko po niemieckim EMS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisztof2000 Opublikowano 26 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 1.6 sobie nawet radzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas_DDZ Opublikowano 15 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 heh... Moja była "babcia" Vectra 2.0GT A 8V 115ph objechałem takie auta jak: Tigra 1.4 16V konkret tłumik i dolot, po wymianie wałków [niezle szła] Polo 1.6 95rok. moc nieznana ??? :twisted: Golf Variant 1.8 90ph Toya Celica 1.6 105 ph Golf III 1.8 Gt 90ph Obecne E36 318 is Starc nie miało. :twisted: :twisted: ps. tam ktos napisal ze w vectrze a byl silnik 2.0 170 km?? nie wiem gdzie taki widzial, z tego co mi wiadomo to były 2.0 115km 8V i 2.0 16V 150Km a 170km moala 2.5litrówka ktora jest takze dostepna w vectrze b. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaspri84 Opublikowano 15 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 Ja mysle tak,autko to jedno ,a umiejetnosci to drugie i tu wyniki mogąbyc nieprzewidywalne mimo roznic w katalogowych osiągach autek.Owszem,jak duze roznice w mocach to nawet p***a nie kierowca wygra ale to tak na marginesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas_DDZ Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 racja bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 "nie pomoze koni kupa gdy kierwoca d**a" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SataN Opublikowano 5 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 z tą calibra to moze byc prawda bo mi sie udalo ale tylko dlatego ze koles nie umial biegow zmieniac i pare razy go przyblokowalem i to wszystko a ten kolek podjechal i sie pytal czy mam chipa to mu powiedzialem ze tak ale w dupi.... <bmw_1> [ Dodano: 20 Październik 06, 19:46 ] moze tamta calibra nie palila na wszystkie gary albo byla na gazie lub cos bo to malo mozliwe albo te lanosy <bmw_1> 1.5 tez sa dobre sralala... z lanocha 1.5 16V to wyciągnąłem 156 koni... ale to już nie do końca lanos był tylko ufo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi