galone Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 co myslicie o zalozeniu takiej oslony? bedzie pasowac do mojego koloru lakieru, czy nie zostana slady na masce? 120zl dobra cena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek v8 Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Czesc. Jak masz na aucie czarne dodatki ( shadowline itp.) to powinno pasować . Koles ma E34 Arkticsilber metallic i miał u siebie bre. Musze przyznać,ze z carną nerka i black hella wyglądało zarąbiscie . Czy nie zostaje nic na lakierze ? Zostaje jeżeli się jej nie ma :-). Bra jest wlasnie po to,żeby nie robiły się odpryski na lakierze. Sama bra nie rysuje lakieru.Musisz tylko pilnować żeby nie dostało się tam piasku. Patrz dokładnie na necie,żebyś nie kupił jakiejś kupy z dermy. Takich tam nie brakuje,a to na aucie wyglada nie za smacznie. Ja miałem u siebie oryginał firmy Auto Bra z grubej skóry. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Tak Jak Tomek pisze. Do wersji Shadow elegancko pasuje [ATTACH=CONFIG]19640[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Patrz dokładnie na necie,żebyś nie kupił jakiejś kupy z dermy.Takich tam nie brakuje,a to na aucie wyglada nie za smacznie. Z daleka jest OK lolol Poza tym moja jest od Taza więc +10 do stylu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wydra Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 ja do e46 chce założyć , macie kogoś sprawdzonego kto sprzedaje lub robi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galone Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 na alegro chyba sa do 46, ja na syndykacie znalazlem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 [ATTACH=CONFIG]19656[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galone Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Więc jednak wymarzoną cześc masz Skóra ? Jakie koszta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galone Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 wymarzony to jest samochod:D a to udziwnienia 120zl, czy skora to nie wiem, ale nie wyglada na derme. za ta cene wydaje sie calkiem dobre, i nie zniszczone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek v8 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Uzywka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galone Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 (edytowane) tak, ale w dobrym stanie, mozna auto myc z tym czy raczej trzeba sciagac? maska sie nie wytrze jak konserwowac? Edytowane 25 Kwietnia 2012 przez galone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 na masce zrobie sie delikatne ryski, ale zejda po polerce mozesz myc z nia - tylko dobrze sprawdz zamocowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek v8 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Tez kupowałem używke. Wolałem skórzaną używkę niż nowego dermiaka. Ja tam zawsze do mycia ściągałem. Chyba,ze lubisz niedomytą maskę bo przecież pod brą się nie umyje. Jakiż to problem odczepic trzy paski..... Po drugie,jak nie sciągniesz do mycia to będziesz miał błoto pod nią, albo wodę, która podczas jazdy będzie wypływać i zabrandzluje ci całą maskę i szybę . Co do konserwacji to ja pryskałem najzwyklejszym impregnatem do skóry. Pózniej tylko wycierasz ściereczką i gotowe. Możesz też użyć zwykłego sprayu do kokpitu. Acha, pomyśl o czarnej nerce i BH bo jak dla mnie wyglada to średnio. Przód jest poprostu za jasny. No chyba,ze to nie ma wyglądać tylko spełniać swoją rolę. Pozdrawiam. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galone Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 szukam nerak jakis miesiac ale narazie nic nie moge trafic, chociaz nie wiem czy czarna mi sie spodoba. dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek v8 Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 A to już sam musisz wiedzieć, wkońcu to Twoje auto. Ja nie mogę ci niczego narzucać, mogę wyrazić tylko swoje zdanie jak według mnie fajnie by wyglądało. A z drugiej strony świat byłby smutny, jakby każda E34 miała czarną nerkę i BH :wink:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 [quote=galone; a to udziwnienia . heheeh dobre w sumie fakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi