remotec Opublikowano 18 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 Mój traktor z automatem pali według komputera w mieście 9,4 z trasy na autostradzie 8,3 , tankuje tylko ON Verva na Orlenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 mi na kompie średnia oscyluje w okolicy 10l cykl mieszany, tj mniej niz 100 rzadko jeżdżę, nawet po mieście i między wiochami 190/h się poleci. A w trasie coś ok 7-7,5 (z klimą nie odczuwam dużo większego spalania) niedługo lecę trasę ok 2000km więc będę testował Między wiochami 190 to ty kierowca bombowca jesteś lolol:dance: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 190 to ty 5-tego biegu nie wrzucasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oibis Opublikowano 20 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 bombowca może nie ale no nie ma co ukrywać, kocham zapierdalać oczywiście w granicach rozsądku i jeśli warunki atmosferyczne pozwalają 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 21 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 To co wyświetla komp to się nie sprawdza (trzeba zrobić mu jakąś korektę) i nie trzeba kompa, można to zrobić z poziomu zegarów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 21 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 nieraz jak się w****ię i zapierdalam to 13L nawet:-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 21 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 ja tam czasem za....m dla zabawy, ale 11 nie przekracza poza miastem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 21 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 ja mowie o start w piz.... hamulec i powtórka po mieście:) raz miałem 13.3L Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 21 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 chyba bym CIę zawstydził w automacie hehehehe. Ale na mieście to czasem jakiegoś pasaciarza się przytrze na paru metrach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxiks Opublikowano 25 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 sprawdzone w miniony weekend na trasie 7 l / 100 a w koło komina to z 8,5. Większe "osiągi" i zapędy rajdowe skutecznie hamuje wskaźnik spalania chwilowego :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 27 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 to nie patrz. ja zakleiłem czarną izolacją, bo psuje zabawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxiks Opublikowano 27 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 to już lepiej czarnym markerem pomalować. czarna izolacja trochę wieśniacko wygląda pewnie się odkleja w rogach :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 28 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2012 wystarczy czasem podkleić SuperGlue. a jak się zaklei folią z carbonu to ma sekundę mniej do setki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 29 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 zamaluj czarnym markerem a białym zrób kreskę na 7 litrów to działa na podświadomość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi