Marcin5er Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Witam. W swojej 1.8is 1992 mam sprzodu zwykłe tarcze hamulcowe, czeka mnie wymiana i chiałem zakupić wentylowane plus nowe klocki, tylko nie wiem czy zacisku nie musiłbym wymienić na większy, czy też te wentylowane wejdą bezproblemu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek v8 Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 (edytowane) No dobrze,ale co tarcze hamulcowe maja wspolnego z dzialem "blacharstwo i lakiernictwo" pytanie_bmw. Marcin5er - pomyliles dzialy przyjacielu ! Popros moderatora o przeniesienie tematu do wlasciwego dzialu. Edytowane 16 Kwietnia 2012 przez Tomek v8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micnic Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 wracając do tematu z tego co wiem to zaciski też sa do wymiany bo wentylowana tarcza jest grubsza od zwykłej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotras120682 Opublikowano 12 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 Marcin musisz też wymienić zaciski hamulcowe bo wentylowane tarcze nie wejdą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 15 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 Wentylowane to przeszłość teraz liczy się lans na ulicy. :lol: [ATTACH=CONFIG]21505[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 16 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 heh chiccoo masz humor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fabian Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 hahaha Typowo Propsy Chicco ! ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Wentylowane to przeszłość teraz liczy się lans na ulicy. :lol:[ATTACH=CONFIG]21505[/ATTACH] Masz u siebie takie:4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 nie wstydź się nie którzy Cię zrozumieją pojedziesz na paradę eheheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi