Satyr Opublikowano 17 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 To ok,czyli nie przepłaciłem:lol:,to też dobra cena 3.9 ,,bo wołali od 4ch tysi w górę:shock:Narka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 instalka ma 3 miesiace juz jest gitara i nawet spalanie spadlo Nie jest ok. Silnik dostaje za malo gazu wiec mapy benzyny sie podnosza i zaczyna lac, gazu niestety nadal jest za malo, z dnia na dzien auto traci ciut mocy, a po miesiacu nawet nie zauwazysz jak znowu zacznie mulic. Poprostu przyzwyczaja Cie do tego, a przez caly czas silnik dostaje za malo gazu ( albo za duzo nie wiem nie jaze tego dokladnie ) ale wiem, ze dla silnika nie jest to dobre. Jedz do gaziarza niech wyreguluje instalke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi 528 Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 jest gitara po wizycie u gazownika (po regulacji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 19 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 Aaa no to ciesze sie razem z Toba pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartoszk Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Satyr wrzuć fotki tego BRC, chciałbym zoabczyć jak ci to pomontowali. Sam się zastanawiam nad BRC, przy czym w Zielonej Górze za BRC P&D gostek woła 3700. Sorki za odgrzanie kotleta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Satyr wrzuć fotki tego BRC, chciałbym zoabczyć jak ci to pomontowali. Sam się zastanawiam nad BRC, przy czym w Zielonej Górze za BRC P&D gostek woła 3700. Sorki za odgrzanie kotleta. a to wazne jest jak jest zamontowane czy jak dziala ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartoszk Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Jest to w pewien sposób powiązane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 No jesli chce u tego samego gaziarza robic to sie dowie czy maniany nie odpierdziela a jak tylko zobaczyc jak wyglada BRC to przeciez mamy Wujka Google Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartoszk Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 No wolę się rozeznać w temacie zanim mi ktoś w aucie narabi bałaganu. Nie wystarczy byle jak wsadzić instalkę do samochodu i cieszyć się jazdą, montarz też ma znaczenie, chociażby długości wężyków, umiejscowienie wtrysków, reduktora itp. to wszstko ma wpływ na działanie instalacji gazowej. Już kilka oglądałem znalezionych na google, ale tutaj jeszcze chciałem zasięgnąc opinii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 lpg-forum.plZapoznaj sie z tym forum, jest wiele galerii i opinii, z ktorych mozna sie poduczyc troche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Więcej uwagi przy instalacji jest potrzeba przy montażu bo marka instalacji mało co gra rolę ważne aby byłą dobrze założona i wyregulowana. I aby instalacja była nawet pod auto,które ma więcej koni niż nasze i by nie mała na styk czyli tyle co mamy albo za mało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartoszk Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Śledzę cały czas:) Ale dzieki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 22 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 ja mam w 523i instalacje Vialltronic firmy Vialle. bezpośredni wtrysk gazu w postaci ciekłej pali ok 12l w cyklu mieszanym. naprawde rewelacja. auto kupiłem już z tą instalacją i jak sie później dowiedziałem ceny takiej instalacji zaczynają sie od 10 tyś. nie wiem czy to prawda ale tak pisali w auto świecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 22 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 Czyli 5 generacja, gratuluje szczescia ponoc pali tyle co benzyny i nawet ciut wiecej mocy ma na gazie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 No to jeśli tak trafiłeś i rzeczywiście tak pali to ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi