Georgii Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Kolego niech reduktor założą Ci zavoli zeta S i będzie śmigał a nie jest drogi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Satyr Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Ok On coś gadał na ten temat ,że chyba taki założy!!?:idea:Narx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 (edytowane) Nie chce chwalic znow Nikodema bo to dziwne zaczyna wygladac, ale wedlug niego, ten reduktor nadaje sie do okolo 150 koni wloz tam chociaz Scorpion GT! Albo tego AC R01! Do 190 koni i 2.8 litra bedzie wrecz idealnie. Niech on ma troche swobody, ciut zapasu, nie na styk, albo mniej. Kiedys bedziesz lecial 220km/h po autobanie przez 30minut i sie zdziwisz jak Ci reduktor zmrozi ^^ albo troche palowania. Wiem, ze on sobie testuje wedlug siebie itp, ze to nie jakies supermiarodajne testy, ale ma duzo racji. P.S. Mi wlozyli AC R01 do E32 211 koni 3.5 litra. Reduktor wedlug producenta jest do 250 koni. Nic bardziej mylnego, od 5500rpm to auto juz nie szlo, pol roku sie meczylem zeby to ustawic, a do tej pory czuc roznice gaz/benzyna i co jakis czas resetuje mape benzyny bo nie daje rady i mi je rozjezdza ;/ Test Reduktorów WG Nikodema - AUTOGAZ, STAG 200 300 KME SILVER GOLD SEC VALTEK MAGIC JET LPGTECH PROBLEMY BLAD SILNIKA Tu masz post jeszcze innego gazownika: Zavoli S przy 200koniach kleka o 0,5 bara na fi8 U mnie przy max bucie jest spadek chyba 0.1, albo 0.2 bara Zreszta, jak Ci mowi, ze nie odczujesz roznicy to niech robi, jak cos to do niego wrocisz i kazesz mu wymienic na mocniejszy. Przeciez niekoniecznie jezdzisz palujac fure tak jak ja zebys mial takie spadki na Zavoli S :PP Edytowane 18 Kwietnia 2012 przez ChriS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Satyr Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Ok widzę ze dobrze każdy radzi,no zobaczymy po załorzeniu,,przeciągne ją zaraz po S4 na Długołęke z 220km/h?i zobaczę jakie efekty:D???pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Najbardziej widac wszystko podczas przyspieszania, ja robilem kilkanascie testow xx-240km/h. Oczywiscie w odpowiednim miejscu :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Satyr Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Dobre,dobrehappy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Ok już dzwonił gazownik do mnie i zakładamy wszystko BRC ,zbiornik w zapasie 650,wlew pod klapkąhappy_bmw!Chyba powinno byc GiT:o!!?Pozdr Trafny wybór - moja szkoła 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek v8 Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Jak tam Satyr ? Podtlenek LPG juz zalozony ? Teraz jak juz bedziesz jezdzil prawie za darmo,to bedziesz mogl czesciej wpadac do mnie na kawke. ....albo na cos mocniejszego :drunk:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 W instalacji chodzi o to co jakiego auta idzie i jakie pieniądze ma kosztować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Satyr Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 He,he tak tak na wakacje Bremen Zaliczymy jak co:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Skrót LPG - Letnie Palenie Gumy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi 528 Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 ja mam w 2.8 aut BRC i jestem zadowolony spalanie w granicach 15l co prawda brc nie jest tanią instalką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Satyr Opublikowano 13 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Witam,mi te BRC super hula w tej 528,kopa ma tego samego,a spalanie ok12L,nie więcej,a nie oszczędzam go:lol:!Moim zdaniem był to dobry wybór....dzięki za wpisy i porady-Satyr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 13 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Pisz n pw do Dzikiego on ma dobrze ogarnięty ten temathappy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebo293 Opublikowano 13 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 ja mam w 2.8 aut BRC i jestem zadowolony spalanie w granicach 15l co prawda brc nie jest tanią instalką Heh no ale te 15 to i tak spoko bo noge to masz ciężką i racja to ma latać a nie pyrkotać <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Satyr Opublikowano 13 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Heeech,no nie tak do końca,paliła mi równą10chę,LPG-12,to norma,moja jazda, czy żony to;130min-160km/h,i szybciej,,taka normalna jazda do poruszania się po Polskich dziurach:bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi 528 Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 Satyr ile kosztowala ta impreza (instalka)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi 528 Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 Kolega tez mowil, ze ma gaz idealnie.. Kazalem mu zresetowac mape benzyny.. Sam przyznal, ze zbiera sie lepiej.. Gaz mu porozwalal mapy beny i nawet jak wlaczyl na benzyne to jechalo jak na gazie wiec nie wiedzial, jaki auto ma potencjal.. ChriS w jak resetujesz mape benzyny ??? (przez odlaczenie aku ?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 Może da radę to zrobić inpą ? ale to pytanie do Dirty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 Kolega tez mowil, ze ma gaz idealnie.. Kazalem mu zresetowac mape benzyny.. Sam przyznal, ze zbiera sie lepiej.. Gaz mu porozwalal mapy beny i nawet jak wlaczyl na benzyne to jechalo jak na gazie wiec nie wiedzial, jaki auto ma potencjal..ChriS w jak resetujesz mape benzyny ??? (przez odlaczenie aku ?) Odlaczasz obydwie klemy i zwierasz ze soba na +20 minut. Uwazaj zeby zwary nie zrobic . W E32 brata tak robimy co jakis czas bo gaz na jednym reduktorze, a to za malo i rozwala mu mapy benzyny ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi 528 Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 wydaje mi sie ze wystarczy odlaczyc kleme minus Tak zrobilem i jezdzilem caly dzien na benzynie..zmiana jest kolosalna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 wydaje mi sie ze wystarczy odlaczyc kleme minus Tak zrobilem i jezdzilem caly dzien na benzynie..zmiana jest kolosalna No to pewnie zle wyregulowany gaz, podjedz do jakiegos ogarnietego gaziarza jak masz dlugo instalke moze listwa szwankowac czy reduktor. Zreszta w nowych tez moga pasc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Satyr Opublikowano 15 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 Tomi, instal BRC kosztowała mnie 3300pln,oczywiście wszystko nowe,nie po jakimś odzysku:bmwsexemofg3::DDobrze dostrojone, to mało pali,wczoraj tankowałem,to znowu wyszło 12L na100km,a na konsoli pokazuje mi zasięg i normę spalania z bęzyny ,lecz okonomizer pokazuje normalnie jak idzie na gazie...lololPozdro chłopaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi 528 Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 instalka ma 3 miesiace juz jest gitara i nawet spalanie spadlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi 528 Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 mnie to kosztowalo 3 miesiace temu 3900 zł a teraz u tego samego gazika tez 3300 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi