Cobra241 Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Dzięki bardzo za sprawdzenie teraz tyko muszę znaleźć kogoś w miarę blisko kto by mi to zaktualizował. A jeszcze jedno znacie może koledzy jaki jest koszt takich aktualizacji ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dduban Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Się podepne. Gdzie sprawdzić wersje softu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 (edytowane) Zależy ile kto woła... Aktualizację sprawdza się w bmw asap (etk) Wysłane z mojego LG-D405 przy użyciu Tapatalka Edytowane 8 Września 2014 przez grzesiek2304 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Dzięki serdeczne, ty też aktualizujesz sterowniki ??? Tak aktualizuję, ale widzę, że jesteś ze śląska, więc u nas na forum ciężko będzie znaleźć kogoś kto Ci to zrobi na śląsku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobra241 Opublikowano 9 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Ale ze śląska do Wrocławia jest nie daleko i autostradka 8) Czy podjął byś się tej aktualizacji kolego Kamcio w mojej X5 ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 9 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 ej mistrzowie.... M62tub44 rok 98 grudzień i skrzynia do tego motoru automatyczna... są jakieś softy nowe????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 9 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Ale ze śląska do Wrocławia jest nie daleko i autostradka Czy podjął byś się tej aktualizacji kolego Kamcio w mojej X5 ??? Myślę, że dałbym radę, ale na Wrocław wracam w październiku, więc musielibyśmy wtedy się skontaktować. Jaki tam masz silnik? ej mistrzowie....M62tub44 rok 98 grudzień i skrzynia do tego motoru automatyczna... są jakieś softy nowe????? Najpierw powiedz jaki masz aktualnie Bo tak to Ci nie wywróżymy co i jak. Potrzebuję wersję softu w skrzyni i silniku a do tego numer VIN. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobra241 Opublikowano 9 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Silnik mam 3,0D to najwyżej skontaktuję się z tobą w październiku ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 9 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 DF86518 a w tym etk niewiem jak sprawdzić wersje sterownika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Cobra w razie czego dzwon. Dyziu w INPA masz numery sterownika - assembly number, numer montazowy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 15 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Prosze o sprawdzenie Silnik: 7549387 Skrzynia: 7543092 Vin: B351254 Sent from my SM-G920F using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 16 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Jabol nie chce mi znaleźć tego VIN'u, natomiast sądzę, że jest to coś pokroju E60/E90? Tak jednak zaleca się aktualizację całości oprogramowania a nie poszczególnych modułów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 16 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Tak e60. Robilem wlasnie calosc softu. Chce sprawdzic czy jest ok bo data zostala stara Wysłane z mojego SM-T530 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 17 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 To jeśli data została stara a robiłeś ISTA/P w najnowszej wersji to znaczy, że softy są najnowsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagem5 Opublikowano 19 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 zdecydowanie tracisz chipa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 19 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 zdecydowanie tracisz chipa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi