Georgii Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Chyba tak Ps. wujek a dałoby się załatwić rozpiskę gdzie się znajdują klapki nawiewu ? i jak wyglądają przewody do klapek płaski czarny z małą wtyczką ? bo mam taką luźną jedną i nie wiem gdzie podłączyć a mam błąd klapki bo jakiś baran nie podłączył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 no odezwij sie za godz,bo w skrzyni warto to zrobić,odżyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Chyba tak Ps. wujek a dałoby się załatwić rozpiskę gdzie się znajdują klapki nawiewu ? i jak wyglądają przewody do klapek płaski czarny z małą wtyczką ? bo mam taką luźną jedną i nie wiem gdzie podłączyć a mam błąd klapki bo jakiś baran nie podłączył no to mógłbyś się zdziwić po aktualizacji,te silniki wręcz wymagają jej(info od gościa,co zjadł na tym zęby),co do klapek,to nie musisz całej nagrzewnicy wywalać?,coś mi się tak wydaje,a to już ładna zabawa.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Dirty tak z ciekawości, bo nie sprawdzałem softu u siebie jeszcze. Powiedz mi jaka może być różnica po aktualizacji? Głównie chodzi o skrzynię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Kamcio,może nie być żadnej,a może być duża,równiejsze wolne obroty,u mnie np lepiej sie zbierała,nie wiem czy to jak z myciem auta:lol:,ale jakby mniej paliła,no po coś bmw to robiło,coś tam ulepszali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Diry ale Grzesiek sprawdzał i miałem przed ostatnią więc nie robiliśmy. To aby podłączyć przewód od klapki to trzeba nagrzewnice rozebrać ? o lol ... A ktoś wie czy ten przewód to od silniczka klapki ? taki czarny płaski z malutką czarną wtyczką ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Dirty.73jak odezwe sie jak wroce bo zonka ciagnie mnie na shopping :lol: Mysle ze za jakies 2-3 godzinki bmw_2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 miałem przed ostatnią właśnie,przed,a nie ostatnią,ale tak jak mówie,u mnie były zauważalne zmiany,u ciebie nie muszą,nikogo nie namawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 No rozumiem a u Ciebie co się zmieniło ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 głównie równiejsza praca,zwiększył się czas wtrysku,jakby mniej palił,ogólnie wydaje mi się bardziej żwawszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Aha to jednak warto do najnowszej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Georgi a nie miałeś przypadkiem ostatniej aktualizacji? coś mi się tak kojarzy, ale nie pamiętam czy to u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Grzesiek nie pamiętam dokładnie z tego co mi się przypomina to przed ostatnia chyba...Ale nie jestem pewien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 no to Jabol już po zabiegu:lol:chwal sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Dzieki MISTRZU dirty.73 za aktualizacje. Troche sie balem jak musialem sam wciskac OK :oops: ale wszystko smiga jak nalezy. Po wgraniu aktualizacji zrobilem tylko jakies 5 km ale wydaje mi sie ze auto lepiej reaguje na gaz, jakis żwawszy jest bmw_2. Przez ten tydzien juz wszystko bede wiedzial jakie zmiany. Mialem chwile strachu gdy po wszystkim kazales mi wylaczyc zaplon a nastepnie wlaczyc gdyz zapalil mi sie taki trybik z wykrzyknikiem w srodku na wyswietlaczu od biegow no i nie szlo zmienic pozycji drazka zmiany biegow. No ale po ponownym restarcie wszystko lata jak ta lala. Podziekowa dla Ciebie. Masz u mnie browara uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Pacjent odżył i jest zadowolony bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Jabol robiliście silnik i skrzynię? Kabel USB, czy ADS? Poszło za pierwszym razem? Bo mam pewne obawy co do aktualizacji u siebie (złe wspomnienia z przeszłości) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Robilismy tylko skrzynie, silnik mial najnowsze oprogramowanie. Uzywalismy kabel USB i lacza internetowego z mojej komorki :cool:. Poszlo za pierwszym razem i zajelo to jakies 15 minut bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 u ciebie Kamcio DISem musisz zaatakować,winkfp ma za duże wymogi do DDE,prostownik jak do kombajna,50A,ważne jest bardzo stabilne napięcie,lekki skok i d***a,ale skrzynie w dieslach robiłem winkfp na usb i szły bez problemu,ale......zawsze jest jakieś ale... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 No ja nie mialem prostownika to podlaczylem transita odpalonego za pomoca kabli rozruchowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 No to masz Ci los, ciekawe jakie oprogramowanie u mnie w silniku i skrzyni siedzi. Muszę pogadać z szefem Dirty bo może jednak rzeczywiście warto sobie zrobić taki myk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 No ja nie mialem prostownika to podlaczylem transita odpalonego za pomoca kabli rozruchowych DME i skrzynie,zdarzało się i bez niczego robić(właściciel robił na własne ryzyko,wiedział o możliwych konsekwencjach)ale poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 No wolalem nie ryzykowac zwlaszcza ze DRL swiecily :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 jakie oprogramowanie u mnie w silniku i skrzyni siedzi dawaj vin,assembly nr skrzyni,silnika,i sie sprawdzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Dirty robiłeś Jabolowi zdalnym dostępem na odległość ? czy mnie się wydaje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi