Gość dirty.73 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 hehe,musi,jak robisz?tak? Odpalasz WinKfp->Comfort->update.zusb->twój ster->OK->DONE->F3 jakoś tak szło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubasta16 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 dokładnie tak i nie ma nic nowego... a spdaten mam v43, w ogóle w żadnym spdaten nie miałem tego silnika... zobacz u siebie w katalogu czy masz w folderze data->mds44 plik o takiej nazwie jak mój sterownik. Powinno być P7528656.0DA wszystkie mam oprócz swojego, nawet tego starszego nie mam. sa z końcówka 655 654 654 nie ma 656 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 hm,7528656 jest mds42 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubasta16 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 to masz jakieś inne pliki... Masz jakiegoś linka, bo ja już nie mam nerwów do ściągania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 no ja miałem to z v45.1,ale gdzie ja mam ten daten e46???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubasta16 Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Jakbyś gdzieś znalazł to daj znać. Ja poszukam gdzieś na necie, tylko potrzebuje do e46 a nie wszystko bo będę musiał tydzień ściągać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 ale to nie będzie nic innego,od v43 tutaj podochodziły tylko eFy,więc daten e46 będzie taki sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 siema ChriS,oto info:lol:silnik,od twojego softu,było 7 (siedem)aktualizacji,najnowszy nr softu 7 539 336 skrzynia,od twojego,były 3 aktualizacje,najnowszy numer 7 508 392 Siema, wlasnie bylem u Grzesia. Mial najnowsze softy i wszystko poszlo sprawnie, az sie zdziwilem, ze moja 1.5h na zaplonie przepekala i odpalalismy z 10 razy jeszcze jak sprawdzalismy swiatla dziennie i inne rzecz, ktore przy okazji Grzesiu mi ustawil. WW koncu moj silnik bez klimy trzyma 690-710 obrotow i mam nadzieje, ze tak zostanie juz na stale! W silniku przy tej mocy na oko jakichs zmian szczegolnych nie wypatrze, ale skrzynia zdecydowanie lzej zmienia biegi i zwawiej reaguje na gaz. Jedyny problem jaki napotkalismy to ustawienia foteli pod kluczyk, raz po otworzeniu auta fotel sie podsunal i pozniej juz nie chcial dzisiaj bede jeszcze z tym walczyc. Pozdro i podziekowania dla Grzesia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 z tymi fotelami to ja myśle że to będzie działać tylko pierwszy raz po otworzeniu innym kluczem...? czyli otwierasz kluczem 1 i ustawia, jak przestawisz fotel to nie przestawi się po otworzeniu auta tym samym kluczem bo ustawiane było właśnie na tym kluczu... dopiero jak otworzysz kluczem dwa to fotel ustawi się do tego klucza itd...namotałem ale wydaję mi się że tak to właśnie działa... co do aktualizacji to w tych silnikach bardzo szybko i bez problemowo idzie zauważyłem że jak narazie to diesle 3.0 stawiają opory i trzeba się z nimi pomęczyć odradzam na własną rękę nie wtajemniczonym w ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Niestety Magda wrocila z pracy z kluczykiem i nic sie nie dzieje po otwarciu autka ;/ jutro jeszcze wszystkie wartosci dam na nicht aktiv, nastepnie na aktiv. Moze pomoze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 no ale za pierwszym razem fotel się ustawił.... nie wiem co jest grane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 moze cos sie zepsulo haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 jak nie ogarniesz to wpadnij jak będzie więcej czasu to zrobimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Jasna sprawa! Moze sie kobiety na jakiegos grilla wezmie, pewnie chlopacy z okolic tez wpadna my sie pobawimy, a do okola jakas imprezka sie rozkreci :gril: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 mam działkę z grillem, altaną itp... miejsce jest jak najbardziej można by coś nad tym pomyśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Niedlugo dostaniemy warna za offtopa :dance: jak cos to pw hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 ja założyłem temat,i stwierdzam,że grill u Grzecha na działce,jest jak najbardziej w temacie aktualizacji sterowników(i nie tylko),jestem pewien,że nieźle można tam się zaktualizować,przeprogramować,zupgradować i takie tam:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Dirty jestem za :gril: i:dance: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Hehe tylko ja bede dopiero po 3 pazdziernika a to juz moze byc chlodno, ale bawcie sie dobrze jak cos :PP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 ja założyłem temat,i stwierdzam,że grill u Grzecha na działce,jest jak najbardziej w temacie aktualizacji sterowników(i nie tylko),jestem pewien,że nieźle można tam się zaktualizować,przeprogramować,zupgradować i takie tam:p to mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Dirty.73 a do mojej cos jest? VIN FY82561 silnik 7793443 skrzynia 7533772 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 U mnie jest przed ostatnia aktualizacja sterownika sprawdzał na spocie Grzesiek i stwierdziliśmy,że nie ma sensu wgrywać ostatniego ciekawe co poprawiają w tych aktualizacjach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 silnik ma ostatni soft [TABLE=width: 100%] [TR] [TH=class: table, bgcolor: #B9B9B9] Nr [/TH] [TH=class: table, bgcolor: #B9B9B9] [/TH] [TH=class: table, bgcolor: #B9B9B9] Numer czesci [/TH] [TH=class: table, bgcolor: #B9B9B9] Nazwa czesci [/TH] [TH=class: table, bgcolor: #B9B9B9] Data braku [/TH] [/TR] [TR] [TD=class: table, align: center]0[/TD] [TD=class: table, align: center][/TD] [TD=class: table, align: center]13 61 7 793 443[/TD] [TD=class: table, align: left] Sterownik główny DDE[/TD] [TD=class: table, align: left] [/TD] [/TR] [TR] [TD=class: table, align: center]1[/TD] [TD=class: table, align: center][/TD] [TD=class: table, align: center]13 61 7 792 024[/TD] [TD=class: table, align: left] Sterownik główny DDE[/TD] [TD=class: table, align: left] 10.09.2003[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: table, align: center]2[/TD] [TD=class: table, align: center][/TD] [TD=class: table, align: center]13 61 7 791 190[/TD] [TD=class: table, align: left] Sterownik główny DDE[/TD] [TD=class: table, align: left] 03.06.2004[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: table, align: center]3[/TD] [TD=class: table, align: center][/TD] [TD=class: table, align: center]13 61 7 789 572[/TD] [TD=class: table, align: left] Sterownik główny DDE[/TD] [TD=class: table, align: left] 22.10.2002[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: table, align: center]4[/TD] [TD=class: table, align: center][/TD] [TD=class: table, align: center]13 61 7 789 327[/TD] [TD=class: table, align: left] Sterownik główny DDE[/TD] [TD=class: table, align: left] 16.11.2001[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: table, align: center]5[/TD] [TD=class: table, align: center][/TD] [TD=class: table, align: center]13 61 7 789 047[/TD] [TD=class: table, align: left] Sterownik główny DDE[/TD] [TD=class: table, align: left] 04.07.2001[/TD] [/TR] [/TABLE] ale skrzynia,to soft już historyczny:lol: [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=class: table, align: center]0[/TD] [TD=class: table, align: center][/TD] [TD=class: table, align: center]24 60 7 563 638[/TD] [TD=class: table, align: left] AT-Sterownik EGS programowany[/TD] [TD=class: table, align: left] [/TD] [/TR] [TR] [TD=class: table, align: center]1[/TD] [TD=class: table, align: center][/TD] [TD=class: table, align: center]24 60 7 558 020[/TD] [TD=class: table, align: left] AT-Sterownik EGS programowany[/TD] [TD=class: table, align: left] 14.12.2005[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: table, align: center]2[/TD] [TD=class: table, align: center][/TD] [TD=class: table, align: center]24 60 7 549 178[/TD] [TD=class: table, align: left] AT-Sterownik EGS programowany[/TD] [TD=class: table, align: left] 20.07.2005[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: table, align: center]3[/TD] [TD=class: table, align: center][/TD] [TD=class: table, align: center]24 60 7 543 062[/TD] [TD=class: table, align: left] AT-Sterownik EGS programowany[/TD] [TD=class: table, align: left] 14.10.2004[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: table, align: center]4[/TD] [TD=class: table, align: center][/TD] [TD=class: table, align: center]24 60 7 543 270[/TD] [TD=class: table, align: left] AT-Sterownik EGS programowany[/TD] [TD=class: table, align: left] 02.09.2004[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: table, align: center]5[/TD] [TD=class: table, align: center][/TD] [TD=class: table, align: center]24 60 7 537 254[/TD] [TD=class: table, align: left] AT-Sterownik EGS programowany[/TD] [TD=class: table, align: left] 11.03.2004[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: table, align: center]6[/TD] [TD=class: table, align: center][/TD] [TD=class: table, align: center]24 60 7 533 772[/TD] [TD=class: table, align: left] AT-Sterownik EGS programowany[/TD] [TD=class: table, align: left] 08.09.2003[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: table, align: center]7[/TD] [TD=class: table, align: center][/TD] [TD=class: table, align: center]24 60 7 531 746[/TD] [TD=class: table, align: left] AT-Sterownik EGS programowany[/TD] [TD=class: table, align: left] 10.07.2003[/TD] [/TR] [/TABLE] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 a jaki Georgii masz silnik?M52TU? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 To co kiedy dzialamy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi