Gość ChriS. Opublikowano 3 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Dirty, a mozesz sprawdzic co do mnie bylo? GG86606 i jeszcze mam pytanie, jakies aktualizacje do skrzyni sa? Bo kiedys na allegro widzialem program od Alpiny do mojej skrzyni, ponoc duzo lepiej biegi zmienia, szybciej plynniej i ogolnie lepiej dzieki temu auto jedzie. Ogolnie Dirty wstyd sie przyznac, ale jeszcze nawet nie zrobilem, zeby swiatla dzienne sie same wlaczaly przy odpalaniu auta i nie przypisalem pamieci fotela do odpowiedniego kluczyka, a mialem sie za to zabrac 3-4 miesiace temu ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 3 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 chris jak byś potrzebował pomocy to wiesz gdzie mieszkam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 3 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Cos czuje, ze z ta flaszka wpadne wczesniej niz na jakis zlot wracam 12 lipca, to jakos sie zgadamy, wiesz jak zaktualizowac firmware? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 3 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Chris,do aut skrzyni napewno są aktualizacja,i z tego co wiem,naprawde dużo dają,musiałbyś podrzucić mi vin,i assembly number z inpy,silnika i skrzyni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 3 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 aaa to dopiero jak wroce bo teraz to ja na koncu swiata jestem no to super, bede dzialac jak wroce 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 3 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 nie widze przeszkód,jak powiedział ślepy dżokej na wielkiej pardubickiej:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BZYKOK Opublikowano 3 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Wracając do erasing adaption w DDE 3.0, to tak na szybkiego przeszukałem skrypt i niestety tej funkcji tam nie ma. Na to wygląda, że trzeba będzie użyć DIS-a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 3 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Cos czuje, ze z ta flaszka wpadne wczesniej niz na jakis zlot wracam 12 lipca, to jakos sie zgadamy, wiesz jak zaktualizowac firmware? tak, damy rade bez problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 3 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Zalatwie sobie kierowce i dam znac jak wroce :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 3 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 ok, numer masz jak coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 4 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 Proszę na wódkę się umawiają Może podjadę też do imiennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 4 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 Georgii jak będziesz miał czas to dawaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubasta16 Opublikowano 4 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 Czy ktoś jest w stanie powiedziec, czy mozna aktualizowac inne sterowniki np IHKA, PDC, GM5?? Interesuje mnie IHKA poniewaz cos swiruje ten climatronik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 4 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 w e39/46 tylko skrzynia i silnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 18 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 Siema Dirty, koncowka VIN GG86606 assembly silnika 7502878 assembly skrzyni 1423852. Czekam na info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 18 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 siema ChriS,oto info:lol: silnik,od twojego softu,było 7 (siedem)aktualizacji,najnowszy nr softu 7 539 336 skrzynia,od twojego,były 3 aktualizacje,najnowszy numer 7 508 392 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 18 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 Chris to kiedy mam się Ciebie spodziewać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Czekam na tarcze i ide na garaz to sprawdze jakie softy mam i dam znac :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 jakie softy mam i dam znac przecież ci sprawdziłem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 20 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 Aahhh od mojego 7 ! WOW Grzesiek posialem Twoj numer gdzies, juz pisze PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubasta16 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Witam, mógłbyś sprawdzić czy były jakieś aktualizacje do mnie? VIN JP17999 assembly no. 7501897 soft no. 7501898 wg bmwfans mam calkiem inny numer sterownika... nie kumam tego.pytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 do tego co dałeś,szło tak [TABLE] [TR] [TH=class: table] Nr [/TH] [TH=class: table] [/TH] [TH=class: table] Numer czesci [/TH] [TH=class: table] Nazwa czesci [/TH] [TH=class: table] Data braku [/TH] [/TR] [TR] [TD=class: table, align: center]0[/TD] [TD=class: table, align: center][/TD] [TD=class: table, align: center]12 14 7 528 656[/TD] [TD=class: table, align: left] AT-Sterownik DME zaprogramowany[/TD] [TD=class: table, align: left] [/TD] [/TR] [TR] [TD=class: table, align: center]1[/TD] [TD=class: table, align: center][/TD] [TD=class: table, align: center]12 14 7 513 692[/TD] [TD=class: table, align: left] AT-Sterownik DME zaprogramowany[/TD] [TD=class: table, align: left] 05.05.2003[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: table, align: center]2[/TD] [TD=class: table, align: center][/TD] [TD=class: table, align: center]12 14 7 501 897[/TD] [TD=class: table, align: left] AT-Sterownik DME zaprogramowany[/TD] [TD=class: table, align: left] 03.04.2001[/TD] [/TR] [/TABLE] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubasta16 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 do tego co dałeś,szło tak[TABLE] [TR] [TH=class: table] Nr [/TH] [TH=class: table][/TH] [TH=class: table] Numer czesci [/TH] [TH=class: table] Nazwa czesci [/TH] [TH=class: table] Data braku [/TH] [/TR] [TR] [TD=class: table, align: center]0[/TD] [TD=class: table, align: center][/TD] [TD=class: table, align: center]12 14 7 528 656[/TD] [TD=class: table, align: left] AT-Sterownik DME zaprogramowany[/TD] [TD=class: table, align: left][/TD] [/TR] [TR] [TD=class: table, align: center]1[/TD] [TD=class: table, align: center][/TD] [TD=class: table, align: center]12 14 7 513 692[/TD] [TD=class: table, align: left] AT-Sterownik DME zaprogramowany[/TD] [TD=class: table, align: left] 05.05.2003[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: table, align: center]2[/TD] [TD=class: table, align: center][/TD] [TD=class: table, align: center]12 14 7 501 897[/TD] [TD=class: table, align: left] AT-Sterownik DME zaprogramowany[/TD] [TD=class: table, align: left] 03.04.2001[/TD] [/TR] [/TABLE] W żadnym SPDATEN jakie pobrałem nie mam właśnie takich plików, są wszystkie inne a do tego silnika nie ma... Już chyba wszystko co było to mam a plików brak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 a próbowałeś podłączyć winkfp,i jaki numer on ci sam zaproponuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubasta16 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 właśnie nic nie proponuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi