banan_owiec Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Pytanie być może banalne ale rozbieżność w cenach jest duża... Muszę wymienić czujnik ABS (lewy przód) na nowy a ceny za nie wahają się od 50zł do 250zł. Co możecie mi poradzić w tej sytuacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 oryginał,bo na tym za 50 długo nie pojeździsz,jeśli wogóle zgasi kontrolke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 kup ori używany, kumpel kupił nowy zamiennik i jak pisze dirty kontrolka nawet nie zgasła, dwa dni później kupił używke i jest OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banan_owiec Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Kwestia ile na używce pojeżdżę... Słyszałem, że to cholernie delikatne dziadostwo i trzeba umiejętnie zdemontować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Polecam Febi. Trzeci rok śmigam moją e39. Koszt ok.200 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banan_owiec Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Czujnik ABS Przód BMW E36 Ate (2276002975) - motoAllegro Coś takiego będzie okej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 tak, będzie OK to ori czujnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banan_owiec Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Polecam Febi. Trzeci rok śmigam moją e39. Koszt ok.200 zł. 200zł? Febi do e36 chcą mi sprzedać za niecałą 100wkę Chyba, że do e39 jest jakiś inny...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 tak w e39 są inne czujniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Kwestia ile na używce pojeżdżę... Tylko ori. Ja na używce jeżdżę już prawie rok i wszystko OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr18 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Czy czujniki dzieli się na prawe i lewe? Mam uszkodzony prawy przód (już zdemontowany i połamany:lol:). Patrząc na lewe koło otwór mocujący jest po tej samej stronie. Czujnik ma takie dwie charakterystyczne blaszki. Ten uszkodzony ma blaszki nakierowane na pierścień, a ten lewy te balszki ma skierowane ku górze? Prosze o jakieś informacje, bo już zamówiłem czujnik i nie chce kupić złego. Real oem mówi że jest jeden czujnik i sam już nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banan_owiec Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Nie ma Lewych i Prawych... Są tylko Przednie i Tylne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tosemjamarys997 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 witam. czesci z felbiego ogolnie sa dedykowane do bmw i powinno dobrze sie spisywac.. kupywalem czesci do zawieszenia z tej firmy i porownywalem z inna to czesci felbiego na sam wyglad wygladaly na dokladniej wykonane. pozdrawiam:x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr18 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Nie ma Lewych i Prawych... Są tylko Przednie i Tylne Dziękuję, teraz mam pewność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi