Gość ChriS. Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 daj znac jak dlugo bedzie w porzadku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasior Opublikowano 20 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 (edytowane) Nie jest źle, tak strasznie wyglądają te kable. Ja 3 kubki jednorazowe podpisałem Tunel, kokpit, schowek i powrzucałem tam śróbki, trochę pamięci co i jak przychodziło i każda wtyczka pasuję do odpowiedniej dziury Jak narazie jest w porządku Edytowane 20 Czerwca 2012 przez Kasior Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 szacun za robone, ja bym chyba w choinki wunderbaum inwestiowal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi