Gość Mordulec Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Pościg jak pościg ale za***ioza komentarze kierowcy lolol Nietypowy pościg. Górale gonili policjantów - Wideo w Onet Wiadomości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 s****ysyny ***ane a mnie za szyby zlapali z daleka :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 hehe, a ja dzisiaj rano poplynalem 2 stowki i 6 punktow za predkosc... ale nie bardzo sie przejalem :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Dobrze szli za nimi, ciekawe czy policjanty beda mieli jakies konsekwencje z tego wyciagniete... Pewnie nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Dobrze szli za nimi, ciekawe czy policjanty beda mieli jakies konsekwencje z tego wyciagniete... Pewnie nie Pewnie powiedzą ze spieszyli się na interwęcje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Pewnie powiedzą ze spieszyli się na interwęcje Dokladnie cos w tym stylu mialem na mysli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 He he he ale d**e zmoczyli, mam nadzieje że wrócą do szlifowania krawężniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Tiaa. Tylko czekać, aż kierowca, który ich gonił będzie miał przegwizdane. W końcu też łamał przepisy, a to Polska przecież jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bultan Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Tylko czekać, aż kierowca, który ich gonił będzie miał przegwizdane. W końcu też łamał przepisy, a to Polska przecież jest Jak mu coś udowodnią. najpierw musiałby sam się przyznać że za nimi jechał,a kto Ci się przyzna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Nie będą wstanie nic mu udowodnić a materiały nagrywane bez zgody prokuratora nie mogą być użyte jako dowody. Więcej takich Górali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Nie będą wstanie nic mu udowodnić a materiały nagrywane bez zgody prokuratora nie mogą być użyte jako dowody. Więcej takich Górali Jeśli wewnętrzna się za to weźmie to prokurator im specjalnie nie będzie do niczego potrzebny ... wtedy albo mocne plecki albo przenosiny albo panu już podziękujemy. Inna sprawa , że jeśli Górale puścili to tylko na YT to luz , ale jak zanieśli to na komendę i sporządzona została notatka to też mogą ich pociągnąć do odpowiedzialności właśnie na tej zasadzie jak pisał Nobody Man wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Jeśli wewnętrzna się za to weźmie to prokurator im specjalnie nie będzie do niczego potrzebny ... wtedy albo mocne plecki albo przenosiny albo panu już podziękujemy.Inna sprawa , że jeśli Górale puścili to tylko na YT to luz , ale jak zanieśli to na komendę i sporządzona została notatka to też mogą ich pociągnąć do odpowiedzialności właśnie na tej zasadzie jak pisał Nobody Man wcześniej O to mi właśnie chodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Przepisy łamię policja w całej Polsce widziałem nie raz jak po mieście jadą ze 100km/h bez kierunków skręcają itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 hehe, a ja dzisiaj rano poplynalem 2 stowki i 6 punktow za predkosc... ale nie bardzo sie przejalem hehe mati czyli mamy po równo ja za polkowice to samo mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi