mariusz13 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Kolega niezrzeszony za moim pośrednictwem chciałby zamienić listwy ozdobne konsoli i może nie tylko na srebrne a u siebie w e46 ma ori karbon może jest ktoś chętny:?: jak coś pisać na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaskier Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 rozumiem ze drewno go nie interesuje w ogole? pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 niestety nie tylko srebrne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DANIO Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 listwy kolegi niestety nie są CARBON tylko w czarne kropki szczerze mówiąc nie widziałem jeszcze takich listy są na prawdę ori ale nie w moim guście :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 podrzuc fotki tych lisew ja mam srebrne ale w ciemno sie za nic nie zamienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DANIO Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 wrzucił bym te zdjęcie ale mam na telefonie a nie mogę coś połączyć się z laptopem więc dla bardziej zainteresowanych wyręczę właściciel i wyśle MMS jak coś to PW :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Mati, ale jezeli kolega Mariusza ma sedana, to z coupeji do niej nie podejda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 ja tych listew nie widziałem powiedział mi że ori carbon widocznie mój kolega nie wie jak wygląda carbon :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Mati, ale jezeli kolega Mariusza ma sedana, to z coupeji do niej nie podejda. no tak to musialem byc zmeczorny alebo inaczej zmeczorny jak czytalem temat dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scrooge Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Ja mam sedana i srebrne :-P Poszło PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 foto tych listew przesłane przez kumpla [ATTACH=CONFIG]19552[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]19553[/ATTACH] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BaCa.pl Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Zdecydowanie potwierdzam słowa Danio BMW. Karbon to to nie jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Bez urazy, ale karbon jak sie patrzy :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 ale jak są ori to może komuś przypasują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BaCa.pl Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 (edytowane) Bez urazy, ale karbon jak sie patrzy :lol: Nie no oczywiście, że bez urazy ale ori karbon to nie są jakieś ciapki które się zwężają i rozszarzają i wygląda tak: Edytowane 17 Kwietnia 2012 przez BaCa.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Nie no oczywiście, że bez urazy ale ori karbon to nie są jakieś ciapki które się zwężają i rozszarzają i wygląda Hehe czechu stary wyga od carbonu pół auta ma w nim zrobione to sobie pożartował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DANIO Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 szkoda że nie carbon bo już myślałem że będę miał ORI listwy Carbon a tu lipa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Nie no oczywiście, że bez urazy ale ori karbon to nie są jakieś ciapki które się zwężają i rozszarzają i wygląda tak: Mi tego mowic nie musisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi