viviek Opublikowano 12 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 jednak okazało sie że mam amorki typowo emkowe... i dobrze i źle ;P 400zł/szt najtaniej znalazłem ...różnią się długością co wchodzi w łożysko, samym łożyskiem i gniazdem na sprężyne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banan_owiec Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 A to ciekawe... Wg. VIN mamy to samo zawieszenie A u mnie SRLy weszły bez problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viviek Opublikowano 12 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 no u mnie też wejdą jak zmienie gniazdo na sprężyne i łożysko amorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 coś mi tu bajerujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viviek Opublikowano 13 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 coś mi tu bajerujesz naprawde, ta końcówka ma u mnie 7cm a w standardowych 4,5cm przez co nie wchodzi w łożysko i nie można go skręcić. Znalazłem amorki takie jak mam u siebie, to tylko sachs(480zł/szt) je robi i KYB(400zł/szt) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi