Michu Opublikowano 1 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2006 A ja wam powiem ze jak bym tamw padl to chyba bym miske zostawil tam gdzies :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: bez obaw.Nieraz wychaczyłem miską na mieście a tu bez problemu dałem radę. Mordulec tez bez problemów dojechał,polatał,i wrócił więc o miskę nie masz co sie martwic(no chyba ,ze Twoją miskę od ziemi oddziela tylko 1 cm przestrzeni:) [ Dodano: 1 Listopad 06, 20:54 ] powiem wam ze kiepsciutka jazda pokazal bym wam jak sie jezdzi ale nie moglem przyjechac bo zgubilem nerke :lol: a takim szrotem bez nerki nie bede sie pokazywal :mrgreen: jazda to jazda a brak jazdy to brak jazdy:-) Szkoda,że nie pokazałeś nam jak sie jeżdzi:-) Brak nerki przecież nie dyskwalifikuje z przyjazdu na spota. Większości bardziej chyba zależało na samym udziale w sprawnościówce niż wylatanym czasie:) Dokładnie , zamiast teraz krytykować , trzeba było być i pokazać klasę :mrgreen: To był tylko pomiar czasu a nie jazda na czas :wink: Dla mnie liczy się udział i luźna nawierzchnia happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 1 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2006 bez obaw.Nieraz wychaczyłem miską na mieście a tu bez problemu dałem radę. Mordulec tez bez problemów dojechał,polatał,i wrócił więc o miskę nie masz co sie martwic(no chyba ,ze Twoją miskę od ziemi oddziela tylko 1 cm przestrzeni:) No wiesz mam zglebowana ja o ponad -6cm a w dodatku w M20 miska jest nisko , wiec grozi to bardzo łatwa kolizja , no ale zobaczymy nastepnym razem :mrgreen: powiem wam ze kiepsciutka jazda pokazal bym wam jak sie jezdzi ale nie moglem przyjechac bo zgubilem nerke :lol: a takim szrotem bez nerki nie bede sie pokazywal :mrgreen: Ta wypowiedz mnie smieszy bo chyba nie rozumiesz sensu zabawy, nikt tu nie jest colinem mcrae... To miala byc zabawa ludzie sie dobrze bawili , a ty tu wpadasz jak nie wiadomo kto co i jak i pojezdzasz wszystkich ze to nie jazda itd Ja tam nie bralem udzialu ale uwierz mi jak bym byl i bym czytal twojego posta bym czul sie urazony... Bo takie zachowanie mi wyglada jak typowy łepek za kierownica bawary ktore kazde swiatla w miescie musi zaliczyc jako pierwszy i czuje sie jak wygrany ... bez obraz ale no ale bronisz sie ta nerka jak by to bylo conajmniej kolo bez ktorego nie mozesz jechac ... wybaczcie o ile przesadzilem , ale nie moglem sie powstrzymac :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toots Opublikowano 1 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2006 Penwie kolega Nitro ta wypowiedz napisal z lekkim poczuciem humoru i nie chcial nikogo tu obrazac, ale z ta nerka to lekko przesadzil. Chyba po takim oburzeniu forumowiczow sie czegos nauczy ps. Najlepiej to niech sam sie wypowie co do swojej wypowiedzi :twisted: Pozdrawiam <bmw_2> happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beatka Opublikowano 2 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 Ale brak nerki to poważny defekt,Panowie.......... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Bunia napewno odmówiła posłuszeństwa no cóż każde wytłumaczenie jest dobre hehehehe jak ktoś chce być na spocie to poprostu jest i nie liczy się brak czegoś tam,lub ogólnie "niemoc" :evil: Szacunek dla wszystkich którzy byli i sprawili że ten spot był niezapomniany uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 2 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 Przeciez to nie byly zawody Japan DriftKing 06' , tylko poland beton+szuter edyszyn bmw_beer i kazdy smigał dla frajdy a nie na czas , bo na codzien za bardzo nie ma takich placyków zeby bezpiecznie nie przeszkadzajac nikomu sobie pojezdzic . Brak nerki , no cóz , to równiez nie byla wystawa światowa w Lipsku ani w Detroit i mysle ze specjalnie nikt by nie zauwazył braku owej nereczki bo nie po to tam pojechalismy , zreszta i tak kazda buma po jednym przejezdzie wygldała jak 7 nieszczęsc bo byla cała w blocie <bmw_1> ... odnosnie klipa z linku na ShoutBoxie to owszem jest za długi dla osob ktore tam nie byly bo kazdy kto jezdził z tego co rozmawiałem to chcial jak najwiecej swoich przejazdów zobaczyc , dlatego pomysle nad skroceniem wersji na strone tak do 10-12minut i powybieram te najlepsze slizgi , natomiast ta wersja ktora jest bedzie przekodowana na 700MB bo to praktycznie zapis całej imprezy :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olejus Opublikowano 2 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 powiem wam ze kiepsciutka jazda pokazal bym wam jak sie jezdzi ale nie moglem przyjechac bo zgubilem nerke a takim szrotem bez nerki nie bede sie pokazywal Dobrze że umieściłeś te uśmieszki bo inaczej wyszło by hamsko !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 2 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 Mordulec pieknie to napsiales :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Filmik spoko nawet chodz wole wersje bez muzyki ( czyt. Film Leszka ) A tak wogole to ta 7 strasznie zapindala , chyba jednak jak cos bede robic z silnikiem u siebie wladuje tam M30B35 :mrgreen: Pieknie to chodzi az sie zakochalem i ogladalem latanie tej 7 z 10razy :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek Opublikowano 2 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 A tak wogole to ta 7 strasznie zapindala , chyba jednak jak cos bede robic z silnikiem u siebie wladuje tam M30B35 to wkońcu to 211KM a i wypić potrafi,ale jazda za to super <bmw> <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 2 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 A tak wogole to ta 7 strasznie zapindala , chyba jednak jak cos bede robic z silnikiem u siebie wladuje tam M30B35 :mrgreen: No mnie tez sie podobało , najlepszy przejazd jak były pod rzad 3 takie boki po 90 stopni rewelacja <bmw_2> i tak jak Leszek napisał 211KM robi swoje uklon_bmw Dziki tez ładnie sobie polatał bokami , az miło popatrzec , chociaz na zywo były lepsze wrazenia bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 i tu sie z wami zgodze kto byl dla tego film nie byl dlugi i nudnawy mi sie baaardzo podoba juz mi sie nawet piksele zamazaly od tego ogladania i chce jeszcze tak polatac tylko trzeba wiecej kamer skolowac by uniknac roznego typu docinkow ze strony nieobecnych <bmw_1> <bmw_2> <bmw> :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2006 Spokojnie bmw_beer bedzie nastepna sprawnosciówka to kazdy bez wzgledu czy nie ma nerek , wątroby czy tez innych narzadów wewnetrznych bedzie mogł przyjechac i pokazac jak sie jezdzi i wykreca najlepsze czasy , pisac na forum moze sobie kazdy jaki to on nie jest super drajwer a zycie i tego typu sprawnosciówki weryfikują jak tez jest z owymi umiejetnosciami w praktyce a nie tylko w teorii bmw_beer PEACE <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2006 Spokojnie bmw_beer bedzie nastepna sprawnosciówka to kazdy bez wzgledu czy nie ma nerek , wątroby czy tez innych narzadów wewnetrznych bedzie mogł przyjechac i pokazac jak sie jezdzi i wykreca najlepsze czasy , pisac na forum moze sobie kazdy jaki to on nie jest super drajwer a zycie i tego typu sprawnosciówki weryfikują jak tez jest z owymi umiejetnosciami w praktyce a nie tylko w teorii bmw_beer PEACE <bmw_2> DZIEKI MORDULEC MI SIE UDALO POKAZAC ZE TEZ COS POTRAFIE MIMO 90km <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2006 i tu sie z wami zgodze kto byl dla tego film nie byl dlugi i nudnawy mi sie baaardzo podoba juz mi sie nawet piksele zamazaly od tego ogladania i chce jeszcze tak polatac tylko trzeba wiecej kamer skolowac by uniknac roznego typu docinkow ze strony nieobecnych[/quote <bmw_2> nieobecni niech żałóją,nie ma potrzeby się tłumaczyć a po za tym żaden film nie odda atmosfery i przeżyć <bmw> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 4 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2006 Link do DŁUGIEGO klipa w dobrej jakosci 130MB , krotka wersja najlepszych slizgów dla tych ktorym wydał sie zbyt nudny bedzie zrobiona niedługo :wink: http://www.maxbimmer.pl/gosc/klip/forumowy%20roczek_130mb.wmv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek Opublikowano 4 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2006 <bmw_2> dzięki za info ,130 już mam jest super .Myśle na następnym spocie zebrać siły na pare kamerek. pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 4 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2006 <bmw_2> dzięki za info ,130 już mam jest super .Myśle na następnym spocie zebrać siły na pare kamerek. pozdro. Spoko ja tam kamerke zawsze zabieram ze sobą bmw_beer a tak na marginesie mozna by sie ustawic np za tydzien na 12tego na lotnisko do skarbiego i cos pokrecic jakies przejazdy itp moze Enzo z ekipą tez by przyjechał :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 4 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2006 Jestem ZA :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek Opublikowano 4 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2006 jestem za ale 12 u mnie nie przejdzie potrzebuje 2tyg. na zorganizowanie czasu bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 4 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2006 Nie no z tym terminem to tak rzuciłem dla przykładu , ale zeby kazdy mial czas na poukładanie swoich obowiazków w zgodzie z terminem wyjazdu to proponuje np 3 grudnia , moze juz snieg jakis bedzie to polatamy jak w tamtym roku :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek Opublikowano 4 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2006 3 gru. spoko. zresztą będe śledził forum .teraz mam wyjazd 10-12dni .narka bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2006 nastepnym razem wezme lapa i zrzucimy wszystkie filmy na jedna plytke i kazdy sobie wytnie co bedzie chcial a na forum tez cos sie wybierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 10 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 Galeria ze spotu: http://www.maxbimmer.pl/galeria/roczek-spot/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 Nie moge doczekac sie najblirzszego spotkania, oby bylo jak najszybciej, jestem ciekaw jak to wszystko wyglada w czasie rzeczywistym ;] <bmw> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jackass Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 O JAKICH śWIATłACH ?? :shock: uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi