Kosa Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 Pierwsza klasa !! Mozesz wysłać go gdzies na www.wyslijto.pl ?? Chcialbym miec go u siebie pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nibiru Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 Pierwsza klasa !! Mozesz wysłać go gdzies na www.wyslijto.pl ?? Chcialbym miec go u siebie pozdr OK-ale później (zaraz praca), film orginalnie waży 188mb i jest w lepszej jakości...wieczorem wrzuce na wyslijto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 Nibiru bajerancko klipek wyszedł <bmw_2> bmw_beer a muzyka z arabskiego driftu to juz wogule rewelacja uklon_bmw <bmw_1> :lol: Czekamy na lepsza jakosc :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 też coć poskładałem http://video.google.pl/videoplay?docid=7266034231290262189 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 niezle niezle, a masz to w lepszej rozdzielczosci ? pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 <bmw_2> w orginale jest troszke lepiej i celowo bez muzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mack` Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 też coć poskładałem http://video.google.pl/videoplay?docid=7266034231290262189 Leszek filmik 1 klasa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 tez wrzuc na www.wyslijto.pl w lepszej wersji pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 tez wrzuc na www.wyslijto.pl w lepszej wersji podaj swojego maila to nie widze problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 michalkazub@o2.pl :mrgreen: jeśli możesz <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 kkoselski@gmail.com wielkie dzieki pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 ja też, ja też, skup@maxbimmer.pl :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 To jak juz ktos dostanie to wrzuccie na FTPa , bez sensu wysylac do kazdego na skrzynke :lol: bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nibiru Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 Mój siedzi na ftp: http://www.hackme.i365.pl/tomek/maxbimmer/roczek/bmwSpot.wmv zajmuje tam 189Mb...i wygląda ładniej niż na VG, choć wgrywany był ten sam plik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek Opublikowano 1 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2006 witam filmik do sciągnięcia http://s000.wyslijto.pl/index.php?file_id=00558367788663118320 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Opublikowano 1 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2006 No... było Was trochę! Niestety przez babę zostac za bardzo nie mogłem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitro Opublikowano 1 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2006 powiem wam ze kiepsciutka jazda pokazal bym wam jak sie jezdzi ale nie moglem przyjechac bo zgubilem nerke :lol: a takim szrotem bez nerki nie bede sie pokazywal :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2006 powiem wam ze kiepsciutka jazda pokazal bym wam jak sie jezdzi ale nie moglem przyjechac bo zgubilem nerke :lol: a takim szrotem bez nerki nie bede sie pokazywal :mrgreen: Powiem tak, jak bys byl to zobaczylbys ze to troche inaczej wygladalo niz na filmie gdyby kamera byla na glebie trzymana przy zakretach to zobaczylbys roznice a latanie bokiem nie jeden z nas zaliczyl trawke i slupek pod autem i wpadanie na mete bokiem tez bylo wiec tylko zal pozostaje :twisted: <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toots Opublikowano 1 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2006 Jak ja bym nie mial nerki to byl przyjechal. No chociaz ze nerka to podstawa w BMW Ale organizatorzy znaja moja sytuacje z moja bunia Klipy i zdjecia pierwsza klasa happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 1 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2006 A ja wam powiem ze jak bym tamw padl to chyba bym miske zostawil tam gdzies :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 1 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2006 A ja wam powiem ze jak bym tamw padl to chyba bym miske zostawil tam gdzies :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Trolu jak ja nie zostawiłem miski to Twoja tez by pewnie ocalała :lol: <bmw_2> bmw_beer happy_bmw <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek Opublikowano 1 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2006 powiem wam ze kiepsciutka jazda pokazal bym wam jak sie jezdzi ale nie moglem przyjechac bo zgubilem nerke :lol: a takim szrotem bez nerki nie bede sie pokazywal nerka nerką ja byłem mimo padniętego amorka i zręcznościówki też nie odpuściłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 1 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2006 A ja wam powiem ze jak bym tamw padl to chyba bym miske zostawil tam gdzies :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Trolu jak ja nie zostawiłem miski to Twoja tez by pewnie ocalała :lol: <bmw_2> bmw_beer happy_bmw <bmw_3> No w sumie racja ... :mrgreen: Kurde kiedy jakis planowany bilardzik czy cos ? :mrgreen: Moze z kims sie wkoncu zalapie bo na swoja bume nie licze . Caly czas cos rozgrzebane Chodz moze wkoncu na spota sie uda wpasc ... A na dzis to zdrowko bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 1 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2006 A ja wam powiem ze jak bym tamw padl to chyba bym miske zostawil tam gdzies :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: bez obaw.Nieraz wychaczyłem miską na mieście a tu bez problemu dałem radę. Mordulec tez bez problemów dojechał,polatał,i wrócił więc o miskę nie masz co sie martwic(no chyba ,ze Twoją miskę od ziemi oddziela tylko 1 cm przestrzeni:) [ Dodano: 1 Listopad 06, 20:54 ] powiem wam ze kiepsciutka jazda pokazal bym wam jak sie jezdzi ale nie moglem przyjechac bo zgubilem nerke :lol: a takim szrotem bez nerki nie bede sie pokazywal :mrgreen: jazda to jazda a brak jazdy to brak jazdy:-) Szkoda,że nie pokazałeś nam jak sie jeżdzi:-) Brak nerki przecież nie dyskwalifikuje z przyjazdu na spota. Większości bardziej chyba zależało na samym udziale w sprawnościówce niż wylatanym czasie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi