Gość nibiru Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 W gwoli jasności ja mam E30 316 M10, a nie 318 :-P , ale i tak pojemność 1.8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 bylo suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper ode mnie dodam: Kosa M40 318i LPG AUTOMAT Paweł AUTOMAT pozdro for all Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 troszke krótko i nie w moje aspirki ale było ok. <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nibiru Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 Obiecana galeria: http://www.hackme.i365.pl/tomek/maxbimmer/roczek/index.html Film/y postaram się zrobić w tym tygodniu... Kosa dzięki za kamizelkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 Ja chciałbym jeszcze wszystkim pogratulować odwagi startu w sprawnościówce :wink: i podziękować Piotrowi z możliwosć okiełznania jego potwora E30 :!: oraz Dzikiemu, za podwózke na spota :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 strasznie niwyrażna ta tabela .naprawde jechałem najdłużej <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 musisz kliknąć, wtedy Ci się powiększy i będzie czytelna :wink: co do twojego czasu to masa samochodu, i uciekający podsterwonosć dały się we znaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 strasznie niwyrażna ta tabela .naprawde jechałem najdłużej <bmw_1> Pomiar nie byl az tak precyzyjny, ale jak by nie bylo miales chyba najciezsze i najwieksze gabarytowo auto respekt pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 e no 735 dawało radę , spoko :mrgreen: dzięki wszystkim którzy byli, świetna ekipa. nieobecni mają czego żałować, trenujcie , trenujcie, do zobaczenia wkrótce może już ze śniegiem :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zebb Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 Moim Zadaniem było super.Jak zobacze sie na filmie to sie ocenie ale niechodziło mi bardzo o ściganie sie. Chciałem poznać ludzi i klimat. Mi sie podobało. Podziw dla Pań, które wymiatały. I proponuje nastpenym razem 400 metrów w tym bede lepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beatka Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 było odjazdowo atmosfera niepowtarzalna,nawet pogoda nam sprzyjała hehehe i niech ktoś powie że RWD nie jest najlepsze :!: :mrgreen: dziewczyny musimy jeszcze poćwiczyć,Toruń czeka :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 jutro wskakuje w zimówki i odrazu mła próbka jak znajde kogoś do trzymania kamery to prześle filmik a tak apropo macie z mojego przejazdu bo tego akurat nie mam <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 jutro wskakuje w zimówki i odrazu mła próbka jak znajde kogoś do trzymania kamery to prześle filmik a tak apropo macie z mojego przejazdu bo tego akurat nie mam <bmw_1> .... jasne ze mamy nagrane jak smigałes (chyba 4 albo 5 Twoich rundek mam na kamerce) wstepnie juz ogladnelismy materiał z kamerki i praktycznie jest 30 minut samych przejazdów wiec raczej kazdy sie załapał , klipek bedzie w najblizszym czasie :lol: A sam spot ...... coż do tej pory mysle ze takiego fajnego nie bylo jeszcze bmw_beer faktycznie nastepnym razem trzeba sie zebrac troche wczesniej (np 12:00) i wtedy kazdy sobie posmiga do woli :lol: ale jak na pierwsza organizacje takiej plenerówko-sprawnosciówki wyszło całkiem niezle bmw_beer mysle ze w ktorys łikent bedzie mozna zoorganizowac jakis wypad do skarbka z ekipą od Enza :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 No cóż nie będę wyjątkiem i powiem, że mi też się podobało A pogoda .... mysle, że nie możemy narzekac, gdyż podczas śmigania, nie spadła ani jedna kropla deszczu :lol: Czekamy na następny spocik bmw_beer happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 Moim Zadaniem było super.Jak zobacze sie na filmie to sie ocenie ale niechodziło mi bardzo o ściganie sie. Chciałem poznać ludzi i klimat. Mi sie podobało. Podziw dla Pań, które wymiatały. I proponuje nastpenym razem 400 metrów w tym bede lepszy. popieram większy dystans i pare ósemek <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olejus Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 Obraz trasy : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 Ja mam pytanko do osoby która robiła tą tabelkę z wynikami Czy była tam kategoria "weteran" :?: :?: :mrgreen: ja jednak wolę drifty i zabawę z jazdy niż jakieś tam pomiary czasów ps . było superrowo <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nibiru Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 Michu spadnie śnieg to zrobimy drift weteranów PS Fajnie na filmie wyszłeś <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 a mi to sie chyba najbardziej podobalo dzieki sponsorom za nagrody i wogole kozacko bylo i Madzi tez sie bardzo podobalo <bmw_1> <bmw_2> :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 Michu spadnie śnieg to zrobimy drift weteranów PS Fajnie na filmie wyszłeś <bmw_1> Pisze sie wyszedłeś :mrgreen: :mrgreen: :twisted: Wrzucaj film na jakiś serv i daj linka bo sie doczekac nie moge :mrgreen: :mrgreen: Co do wypowiediz Micha to popieram :mrgreen: nawet lepiej jechać dlużej niż krócej, o ile jedzie się bokiem :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 hehe widze mlody ze tez to wylapales ale chyba kazdemu sie moze zdarzyc :mrgreen: <bmw_1> [ Dodano: 30 Październik 06, 20:26 ] na nastepny raz to trzeba sie postarac o wieksza liczbe pacholkow juz chyba wiem jak hehehe :twisted: <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 Nastepnym razem mozemy troche inaczej zrobic przejazd mianowicie , czas mierzony dla 3 okrazen bez zatrzymywania , wtedy róznice miedzy uczestnikami byly by wyrazniejsze , ale mysle ze w pierwszej kolejnosci zrobimy 400m :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 Nastepnym razem mozemy troche inaczej zrobic przejazd mianowicie , czas mierzonydla 3 okrazen bez zatrzymywania , wtedy róznice miedzy uczestnikami byly by wyrazniejsze , ale mysle ze w pierwszej kolejnosci zrobimy 400m witam ,jestem za i pomyślmy o większych gabarytowo <bmw> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zebb Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 Spoko wiadomo piersze śliwki robaczywki. 400 m całkiem ekscytująco może być widomo - trzeba by zrobic przeliczni waga/km i myśle że każdy z każdym miałby szanse no oprócz jakiś turbo lub ostro stuningowanych fur. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nibiru Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 Mój film ze spotu: http://video.google.pl/videoplay?docid=7999292783777933004&hl=pl Miłego oglądania <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi