Skocz do zawartości
Wasilewski Warsztat

Rekomendowane odpowiedzi

Siemanko:lol:

Juz dawno by się to zmieniło gdyby nie stan techniczny połowy e46 330d na allegro :PP

... albo masz za mało funduszy na "dobre" e46 330d, dlatego taki stan:lol:

Edytowane przez krystian 520I

Witam ja tam nie wiem ale moje e 46 to według mnie ruina ale się toczy.

Zamiar powrotu do przeszłości następuje ciężko z powodu braku funduszy ale okaże się w niedalekiej przyszłości:drool:.

Na oku u mnie stoją 535 touring (e34) ewentualnie e12lub e21.

Do remontu abym wiedział czym jeżdze chce odbudować od podstaw.

Tylko nie wiadomo co w tym państwie się przekręci

[ATTACH=CONFIG]19836[/ATTACH]

Tak wygląda aktualnie. Tak jak widac jest trochę pracy, pęknięty jest tylni zderzak przedni tez od razu wymieniam i auto jedzie do lakiernika.

A co ciekawe bo znam auto od pierwszego właściciela i był nim Darek. Auto miało wtedy rejestracje F1 Daro i było na wizycie w Extreme Car Audio. Był też o nim artykuł w gazecie Auto-Hifi numer luty marzec 2004 :D

Tutaj zdjęcia z gazety : [ATTACH=CONFIG]19837[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]19838[/ATTACH]

Auto do dziś jest niemal że w oryginalnym stanie. Na całym aucie ori lakier ale niestety wymaga poprawek ;/

Edytowane przez Pavo71

Witaj , ale rejestracje imienne to chyba przechodzą z właściciela na kolejnego kupca , no chyba ,że ten ma życzenie sobie przerejstrować . Ogólnie fajny model tylko ,że zaraz będą komenty na temat zmian:4:

opisuj autko w odpowiednim dziale i pokazuj foty , bezawaryjności życzę

Witaj , ale rejestracje imienne to chyba przechodzą z właściciela na kolejnego kupca , no chyba ,że ten ma życzenie sobie przerejstrować . Ogólnie fajny model tylko ,że zaraz będą komenty na temat zmian:4:

opisuj autko w odpowiednim dziale i pokazuj foty , bezawaryjności życzę

witka :) ps niestety blaszki nie przechodza na nowego wlasciciela chyba ze cos sie zmienilo :)

Witam wszystkich pasjonatow BmwRobicie jakis spot na majowke?Ostatnio czytałem,o akcji chorej kolezanki i niemoge tego znaleść?Kiedy to jest i gdzie?pozdr

Simanto . masz ty link i wszystko jasne<bmw_1>

http://www.maxbimmer.pl/f97/zlot-charytatywny-pomoc-dla-renaty-19-maj-tor-redeco-wroclaw-16895/