5oul Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Nadejszła chwila aby ogarnąć program SSS. Czy ktoś z obecnych na forum, najlepiej z Wrocławia i niedalekich okolic ma zainstalowany SSS? Najlepiej byłoby gdyby w ogóle pomogła mi w instalacji tego softu na kompie. Jest ktoś taki? Za wszelką pomoc z góry dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 chcesz,czy masz manuala instalacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Nie mam manuala poza tym przydałoby się jakiś link skąd mogę wsiąknąć SSS do instalacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 yyy a z ciekawości co to za program ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 yyy a z ciekawości co to za program ??? Nie wiem czy dobrze to opisze ale to taka łatwiejsza wersja NCS'a. Nie można zaprogramować każdej funkcji jaką NCS programuje, ale większość użytkowych da radę. Chcę zobaczyć właśnie jakie są możliwości tego softu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Ooo jeśli się da zrobić dzienne i takie tam to sam bym chciał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Ooo jeśli się da zrobić dzienne Do dziennych to nawet NavCoder wystarczy, tylko musisz się w I-bus wpiąć. Żadna to filozofia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrT Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Odezwij sie na PW to coś pomyślimy z SSS-em Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 A coś łatwego do dziennych można by było dostać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 NCS8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Dirty nie podejmę się ncs bo sie dygam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 jest opisane krok po kroku,jak tak zrobisz nic nie zawalisz,a SSS Progman,waży ponad 30GIGA,zastanawiam się,czy go nie wywalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Dirty nie podejmę się ncs bo się obawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 to przyjedź do mnie:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Sprawa się ma następująco. SSS działa :party: jednak porównując go z SSS'em Dirty'ego wychodzi na to że mój zajmuje 17GB. Wydaje mi się że wersja tego SSS to v29 z 03/2008. Nie wiem jeszcze czy aby na pewno wszystkie opcje działają ale kodowanie C&K Memory funguje bez zastrzeżenia.Na dniach przetestuje inne opcje Dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 brałeś gotowca Trandolfa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Szczerze mówiąc nie wiem... znalazłem gdzie wśród plików u siebie obraz pod VMware. Otworzyłem go pod VM zapytał czy ma coś tam pozmieniać bo na innym kompie był instalowany i po wszystkim. Działa, koduje, nawet udało mi się odczytać jaki mam soft i że są jakieś tam nowe aktualizacje. Teraz nie mam czasu ale jak przyjadę do domu to pobawię się nim troszkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 (edytowane) daj mi te numery,to ci sprawdze ,czy najnowsze i widzisz,ja mam V31 z 09.2008,ale u ciebie,do naszych aut powinny być wszystkie pliki,no ale sprawdzimy Edytowane 18 Kwietnia 2012 przez dirty.73 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Sankju wery macz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi