Skocz do zawartości
Wasilewski Warsztat

Rekomendowane odpowiedzi

Na sprzedaż posiadam niedawno złożony komplet szerokiej stali w rozmiarze 16''.

Szerokość felg to 4x8,1J (fabrycznie były to felgi 6,5J i zostały poszerzone o 1,6J)

Rozstaw śrub 4x108 - zatem pasują do: Peugeot, Citroen, Ford, Audi 80/90, Volvo, Mazda

Felgi zostały poszerzane w Krośnie, u polecanego przez wszystkich fachowca w tej dziedzinie, nastepnie zostały uszczelnione, wypiaskowane, położony został podkład antykorozyjny, kolor i klar (bezbarwny) dla zabezpieczenia oraz połysku felg

Kolor felg to fluoresencyjny różowy, w słońcu daje mega efekt, kolor zmienia się w zależności od ilości światła (od candy pink po czerwień), bardzo ciekawy i napewno kontrowersyjny :) Taki właśnie miał być, a jeżeli komuś kolor przeszkadza, to nie widze żadnych przeciwskazań do przemalowania ich sobie.

Koła jezdziły ok 2 tygodnie na moim aucie (Peugeot 206 CC - pasują do niego idealnie). Na felgach są opony Pirelli P Zero 2x7mm oraz Dunlop SP Sport 2x4mm 205/45R16. Całośc została wyważona (odważniki przyklejone od wewnątrz, żeby nie szpecic rantów). Felgi nic nie biją. Samochód spontanicznie sprzedałem i teraz już nie pasują do nowego auta (rozstaw 5x112), zatem są mi zbędne.

Jest to gotowy zestaw do montażu na aucie! Felgi praktycznie jak nowe, zakładać i śmigać

fotki

dsc7599b.jpg

dsc7598s.jpg

dsc7702j.jpg

dsc7703m.jpg

dsc7707i.jpg

dsc7704.jpg

dsc7705c.jpg

i foto jak wyglądały na moim aucie

dsc7615.jpg

dsc7608j.jpg

Cena jaka mnie interesuje to 1100zł z oponami, rozsądnie do negocjacji więc czekam na propozycje. Dla konkretnie zainteresowanych moge sprzedać same felgi bez opon - choć proponuje zakup w całości, bo felgi niecały miesiąc temu zostały wyważone. Ewentualnie zamienie na jakieś ciekawe felgi do Audi rozstaw 5x112

Możliwa wysyłka kurierem (bardzo tanio) lub najlepiej odbiór osobisty

Kontakt gg 4539910 lub PW

• Ostatnio przeglądający

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...