5oul Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Dyziu, jak zobaczył kobitkę w średnim wieku to od razu myślał że już przygłucha jest i dlatego tak krzyczał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galone Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 chyba widzialem ostatnio to auto kolo solpolu, facet w srednim wieku. zapytalem o motor...3 litry. moja jest w dobrym stanie ale jak ta zobaczylem to troche mi gul skoczyl:D fele mkowe polerowane 15 tysi moglo by byc malo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 -sprzeda mi pani to auto???? -niestety nie!!!! -dużo dam.................. -powiedziałam Panu że nie!! -a jaki to ma silnik??? -niewiem ja tylko tankuje a mąż ciągle coś grzebie!!!! wezcie nie czepiajcie sie Dyzia, zobaczcie jak ta baba do niego krzyczala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Naprawde ladna sztuka, ale moim zdaniem jak juz szukac e34, to od 2,5 wzwyz. Dobrze byloby gdyby miala kontrole trakcji. Mysle ze za taka kase mozna juz zlapac 3.0 V8 z podtlenkiem elpegje... a moim zdaniem wozu wlasnie nie e34 nie jest autem do zabawy, jak ktos chce poszalec to kupuje trojke, przynajmniej w wiekszosci (nie mowimy o trupach ktore wiesniaki kupuja zeby pod remiza boczka zakrecic) tak wiec takie 520i juz ma r6 i tyle wystarczy zeby dynamicznie sie poruszac, miec piekny dzwiek i komfort Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 a moim zdaniem wozu wlasnie nie e34 nie jest autem do zabawy, jak ktos chce poszalec to kupuje trojke, przynajmniej w wiekszosci (nie mowimy o trupach ktore wiesniaki kupuja zeby pod remiza boczka zakrecic) tak wiec takie 520i juz ma r6 i tyle wystarczy zeby dynamicznie sie poruszac, miec piekny dzwiek i komfort Ale nie chodzi o szalenstwo, przeciez chodzi o komfory jazdy. Przyspiesza sie tylko wtedy, kiedy trzeba. A co do V8, to tym bardziej nie do szalenstw. To chodzi o ten przepiekny dzwiek V8. Szczerze powiem, ze wiekszosc czasu ja swoja sie tocze po miescie a przycisne tylko kiedy nadejdzie potrzeba.. :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 -sprzeda mi pani to auto???? -niestety nie!!!! -dużo dam.................. -powiedziałam Panu że nie!! -a jaki to ma silnik??? -niewiem ja tylko tankuje a mąż ciągle coś grzebie!!!! Hahahah dobrze że dodałeś ze chodzi o auto a nie o córkę Chyba że nie dosłyszała końcówki pytania Hahahah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galone Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 (edytowane) BMW 530 Z NIEMIEC 3.0 V8 FULL WYPAS ! , 1993r., 2997cm3, 218 KM - otomoto.pl ta chyba w gorszym stanie ale pewnie warto BMW 540 OKAZJA BMW 540 M-TECHNIC, 1993r., 4000cm3, 286 KM - otomoto.pl Edytowane 18 Kwietnia 2012 przez galone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galone Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 BMW E34 525 M-PAKIET SPRZEDAM ZAMIANIE (2301119108) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. jak jeszcze jestes zainteresowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi