Przemo20 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Jako ze od pol roku nie moge znalesc zadbanego e34 w sedanie z 525 i lpg to pomyslalem ze moze zrobic cos takiego: 1. kupic BMW E34 m50b25 Gaz sekwencja na gwarancji. (2262405483) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. 2. a za kolejne 5 -6 tysiecy doprowadzic je do fajnego stanu i dalej w przyszlosci dopiekszac. Auto niby z bmw forum Poznan BMW Klub Pozna :: Zobacz temat - Sprzedam BMW E34 525i m50 Gaz sekwencja. Sprawna Napisalem zeby cos o niej napisal: Witam. Wymieniłem uszczelkę pod pokrywą zaworów, świece, czujnik położenia wału i około dwa miesiące temu regenerowałem alternator. Przed zimą wymienione były tarcze i klocki oraz olej. Tarcze wentylowane i nacinane. Przegląd do połowy czerwca, a oc ucieka za tydzień. Ale przegląd przechodziła zawsze bez problemu. Do zrobienia blacharsko, kilka rdzawek, przy drzwiach i przy wlewie paliwa. Do malowania prawe drzwi, zdrowe, wymienione na granatowe. Dokładam prawe srebrne, kompletne. Auto na sportowych sprężynach, mam oryginalne. Technicznie auto bez zarzutu, rzadnych wycieków. Pozdrawiam. co sadzicie ? brac za 3.4-3.5 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galone Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 ja bym wolal kupic odrazu cos lepszego. 6 plus 3 daje 9. za 9 tysi kupujesz dobre auto, a jak zaczniesz cos grzebac to wysypie sie pare roznych spraw do zrobienia. lepiek poczekac. a dwa chcesz miec takie auto do zywotnio? kup mlodszy rocznik moze jeszcze sie sprzeda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Czlowieku, odpusc sobie tego szrota za 3,5tysi! Naprawde, w przeciagu kwadrans moglbym ci znalezc samochod w znacznie lepszym stanie! Naprawde, sporo jezdzi 525 i mozna cos ladnego znalezc, a kupic jakis zlom, to nagle sie okaze ze wszystko jest do wymiany, i nie wpakujesz 5-6, tylko 8-9. Uwierz mi, naprawde lepiej kupic juz jakis ladny egzemplarz i sie cieszyc tym samochodem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekBMW3C Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Ale lipa tam nie ma co już dopieszczać to 525 jest już zabite. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Pierwsze z listy na alledrogo... BMW 525 528 czarna , 1989r., 2800cm3, 194 KM - otomoto.pl Nad tym bym sie zastanawial, bo ok, silnik fajny, ale tol wszystko zalezy od tego jak ten swap byl wykonany. Jesli dobrze, to super. MAsz fajna furke z naprawde ladnym piecem.. BMW e34 525i LPG bardzo dobry stan (2256404233) - motoAllegro BMW 525 bmw e34 2.5 24v benzyna+g, 1990r., 2500cm3, 192 KM - otomoto.pl BMW 525, 1995r., 2800cm3, 190 KM - otomoto.pl Te ogloszenia byly znalezione na szybko, i kazda jest o niebo ladniejsza niz ten smietnik za 3500. Lepiej dolozyc pare tysiakow i kupic cos naprawde w lepszym stanie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Nie nie nie i jeszcze raz nie. Zgadzam się z „galone ” (ja bym wołał kupić odraz cos lepszego. 6 plus 3 daje 9. za 9 tys. kupujesz dobre auto. Popieram także wypowiedz „woz” Człowieku, odpuść sobie tego szrota za 3,5tysi! Tu masz link zobacz co można kupić do 2000 Euro. Angebote zu: BMW, 525, Preis von. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galone Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 nie warto jechac po takie auto za granice... tez o tym myslalem wychodza podobne pieniadze moim zdaniem, a ile zachodu. czekac na okacjem ja pol roku szukalem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blockers Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Kupienie taniego auta w celu odrestaurowania, nie jest złym pomysłem. Zaletą jest to że Ty sam wiesz co wymienisz, jakiej marki itp, będziesz mógł konserwować wedle swoich upodobań. Lecz trzeba się liczyć z tym że wydatki mogą przerosnąć Twoje planowane progi. Kupując auto "lalkę" teoretycznie nic nie trzeba wkłądać, tylko dlaczego jeśli to jest lalka to właściciel ją sprzedaje? Bo ja uważam że bezawaryjnego auta i doinwestowanego się nie sprzedaje. Tak tak wiem można sprzedać z różnych powodów. Ja popieram Twój pomysł jeśli masz możliwości, fundusze, czas i zapas nerwów! Nie wszystkich rajcuje sama jazda, pewnym miłośnikom bmw jest potrzebny też czas poświęcony dla bawarki. Nie sztuka kupić coś i wozić zadek, sztuką jest by z niczego zrobić zacne coś czym będzie można wozić zadek!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Ale kupic zloma, ktorego trzyma sama rdza to nadal uwazasz, ze nie jest zlym pomyslem bo sam wiesz co w niego pakujesz? Ja wiem jedno. Najwazniejsze w furze jest blacha i kropka. Jesli blacha jest zdrowa, to reszta jest drugorzedowa sprawa. Silnik walniety? SPoko, mozna kupic i wsadzic. Ale jesli ruda wyjada bude, to jest niekonczaca sie walka. Ja swoja kupilem i miala rdze, ale i tak 3 razy mniej niz ten kalafior za 3,5 patola. Wymienilem 3 drzwi, czesc blachu przy wlewie do baku, szyberdach sciagalem zeby go oczyscic i juz mam to jakos opanowane, ale obawiam sie ze z ta sztuka ktora Przemo wkleil to niestety batalia bylaby znacznie bardziej upierdliwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Ale kupic zloma, ktorego trzyma sama rdza to nadal uwazasz, ze nie jest zlym pomyslem bo sam wiesz co w niego pakujesz? Ja wiem jedno. Najwazniejsze w furze jest blacha i kropka. Jesli blacha jest zdrowa, to reszta jest drugorzedowa sprawa. Silnik walniety? SPoko, mozna kupic i wsadzic. Ale jesli ruda wyjada bude, to jest niekonczaca sie walka. Ja swoja kupilem i miala rdze, ale i tak 3 razy mniej niz ten kalafior za 3,5 patola. Wymienilem 3 drzwi, czesc blachu przy wlewie do baku, szyberdach sciagalem zeby go oczyscic i juz mam to jakos opanowane, ale obawiam sie ze z ta sztuka ktora Przemo wkleil to niestety batalia bylaby znacznie bardziej upierdliwa. Zgadza się rudy fajnie wygłada na wiewiórce i na claudi Schiffer. A do Dresden czy Chemlitz nie jest daleko i warto pojechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galone Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 (...) nie warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 kupujac taka sztuke jak bedziesz chcial doprowadzic do kozackiego stanu to wydaje mi sie ze koszty bardzo szybko przerosna Twoje plany zwlaszcza ze da sie znalezc w rozsadnych pieniadzac e34 525 nie ladujac sie w cos z dolnej polki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 (...) nie warto możesz to jakoś uzasadnić? koledzy dobrze radzą posłuchaj ich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galone Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 min 1000 euro za auto, rejstracja 2000, paliwo, podatki, ponad 6 tysi wychodzi, ubezpiecz odrazu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 No to masz 6tys + ubezpieczenie powiedzmy 600zł i masz samochód którego stan techniczny nie nasuwa pomysłu o rychłym złomowaniu. A tak kupisz w PL samochód za powiedzmy 4000zł + 200 przerejestrowanie + ubezpieczenie 600 które też będziesz musiał wykupić i włożyć do samochodu drugie 4tys żeby nie bać się nim jeździć. Duży chłopak jesteś i umiesz dodawać. Zrobisz jak chcesz, ale wierz mi ciężko znaleźć coś porządnego w sensownych pieniądzach. Niemcy się pozbywają tych fur bo muszą płacić duże opłaty za emisje CO2 w PL to nie grozi dlatego dobry stan równa się wysoka cena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucius Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 (...) nie warto Nie warto jechać kupić normalne auto za nawet 8 patoli a warto kupić to "coś" co dodałeś w pierwszym poście za 3,5tys i wpakować trzy razy tyle ? A gdzie sens i logika przecież nie jesteśmy na Wiejskiej ... You made my day ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Prosze, na mobile.de 5tys zlotych placisz i masz cos co wyglada jak e34 525. BMW 525i AHK jako Limuzyna w Rohrbach A jesli nie ten model, to naprawde u nas jest z czego wybierac. Zreszta wybacz, ale jak piszesz mi ze szukasz od dawna e34 i nie mozesz znalezc, to nie wiem czy dobrze szukasz. Przeciez nawet tutaj pare miesiecy temu byl wrecz przesliczny egzemplarz e34 czerwonego, tylko nie pamietam jaka kasa. Jest z czego wybierac bo jeszcze sporo tego jezdzi. A to co pokazales w pierwszym poscie to jest chyba jeden z najgorszych egzemplarzy jaki widzialem. Naprawde radze, odpusc sobie ten smietnik za 3,5tys bo zorientujesz sie, ze finansowo naprawa ciebie niszczy jak juz bedzie za pozno. Ale jak chlopaki pisza, jestyes dorosly wiec zrobisz co zechcesz. Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Wymiana zawieszenia(zamienniki) 2000-2500pln.Lakierniczo-3000-3500pln.Akumulator,oleje,płyny,filtry.Pewnie do roboty klima i pare czasem kosztownych elektrycznych gratów.Altek,rozrusznik...Jeśli silnik pracuje jak maszyna do szycia to dolicz 3500pln.Ot i masz złoma za 3000pln.Albo kupujesz za 10000 dobrą e34 i dokładasz 5000pln albo kupujesz złoma i wkładasz 25000 skoro piszesz o odrestaurowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas_wrock Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Przy "dopieszczaniu" samemu od zera trzeba sobie zadać kilka pytań: -czy potrafi się to zrobić samemu inaczej mechanicy lakiernik i cześci to studnia bez dna -czy jest gdzie to zrobić -czy jest czym to zrobić -czy są na to fundusze żeby skończyć zaczęty projekt -no i jeszcze wolny czas żeby to miało sens bo jak tylko w weekendy to widze to kiepsko ps ale dla chcącego nic trudnego...... takie moje zdanie powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galone Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 czekac, szukac, nie napalac sie, napewno cos sie trafi. w tamtym tygodniu byla fajna na allegro, ale po pierwszym poscie sprawdzalem jej nie bylo, moze wroci. a marka nie jest tania, koledzy dobrze mowia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 BMW 5 E34 520i - wspaniały egzemplarz SPRAWDŹ! (2094654084) - motoAllegro niedawno na allegro igla ponizej dychy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALn Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 BMW 5 E34 520i - wspaniały egzemplarz SPRAWDŹ! (2094654084) - motoAllegroniedawno na allegro igla ponizej dychy No ten naprawde ładny uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 BMW 5 E34 520i - wspaniały egzemplarz SPRAWDŹ! (2094654084) - motoAllegroniedawno na allegro igla ponizej dychy Naprawde ladna sztuka, ale moim zdaniem jak juz szukac e34, to od 2,5 wzwyz. Dobrze byloby gdyby miala kontrole trakcji. Mysle ze za taka kase mozna juz zlapac 3.0 V8 z podtlenkiem elpegje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 kurde chłopaki ten co daliście na ''tapete" z aukcji to złom w porównaniu z tym co widziałem wczoraj!!! gadam z kumplem na parkingu przy rynku Oleśnickim i nagle z daleka widze jak na rynek wjeżdża czarne w szadoł lajnie e34 sedan!!! parapety z daleka lśnią!!!!!! contury M5!!! rotory grafitowe a ranty w pełnej polerce!!!! na blachach czarnych (tych starych) i staje pod kwiaciarnią!!! nie wytrzymałem i w ubraniu roboczym upierdzielony na maxa!!!! podszedłem i oglądam z kumplem auto!!! dwu rurka z tyłu skóry nie było!!!! klimatronik miała,manuala też!!!! nera szeroka lakier jak z fabryki!!! nagle wychodzi właścicielka auta jakieś 48-50lat:) z córką chyba w moim wieku:) (chyba właścicielka kwiaciarni) i pakuje coś do bagażnika!! a ja się pytam -sprzeda mi pani to auto???? -niestety nie!!!! -dużo dam.................. -powiedziałam Panu że nie!! -a jaki to ma silnik??? -niewiem ja tylko tankuje a mąż ciągle coś grzebie!!!! normalnie jak z salonu czy z muzeum by to auto wyciągnęli!!! zdjęć nie zrobiłem bo nie było jak!!! na oko warte jakieś 15tyś!!!!!!!!!! i tyle bym mogł dać!!! a nawet e39 bym zamienił!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Dyziu, jak krzyczales do niej tak jak w tym poscie wyzej, to sie nie dziwie, ze Ci nie chciala sprzedac :4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi