atmc2511 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 o tuż od moich zabaw z mapami padł mi laser od mk4 i przestał czytac płyty DVD, czytał natomiast CD. zmiany oprogramowania jak ktos mi poradził nic nie dały dalej nie czytał DVD, mam obecnie wgrany soft V32, na ebay-u znalazałem i zamówilem ze stanów ori laser SANYO do MK4, ktory wg opisu czyta CD i DVD, przed Świętami wymieniłem ten laserek i teraz nie czyta ani cd ani dvd, może ktoś z was się orientuje, co trzeba jeszcze ogarnąć przy wymianie, może jakaś kalibracja???? proszę o podpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Usunąłeś zabezpieczenie bloku optycznego czy wsadziłeś go tak po prostu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atmc2511 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 nic nie usuwałem, a gdzie to jest???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 ehhhh... no i co ja CI tłumaczył będę. Skoro nie wiesz o takim zabezpieczeniu to lepiej tam nie grzeb bo jeszcze blok optyczny uszkodzisz (jeśli już tego nie zrobiłeś). Szkoda wywalać kasy na drugi. Jak jesteś z Wrocławia lub okolic to mogę Ci pomóc jak spoza to najlepiej oddaj ją do jakiegoś magika który zrobi to co trzeba. Nie próbuj tego robić na własną rękę bo może się to kiepsko skończyć. Jeśli jednak jesteś upary i nadal chcesz samemu to załatwić to napisz mi model lasera podeślę Ci odpowiedni opis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atmc2511 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 tj Sanyo SF-HD4, a może chodzi o te twa mostki na taśmie??? bo jeżeli to jest to, to faktycznie nie usunąłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Dokładnie o to chodzi. Jeśli nie masz lutownicy oporowej uziemionej to odradzam usuwanie tych zworek. Transformatorowa lutownica może zniszczyć laser także ostrożnie. Daj znać jak Ci poszło. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atmc2511 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 [ATTACH=CONFIG]19353[/ATTACH]to może to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atmc2511 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Dzięki za podpowiedź masz bro, jak ogarnę to dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 dokładnie to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atmc2511 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Dzisiaj temat ogarnąłem zgodnie z podpowiedzią, navi hula. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Dzisiaj temat ogarnąłem zgodnie z podpowiedzią, navi hula. Dzięki No to PKP postaw jeszcze jednego browarka i jesteśmy kwita 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi