korni8808 Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 ty byś beemke przepalił a nie!!!! pajęczyna pewnie w cylindrze jest!!! :4: Motór(w sensie silnik dresa) idzie do wymiany Dres jest przepalany regularnie. Przyjedź to zobaczysz happy_bmw Dzisiaj nawet był na przeglądzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 co padło v8?? wiedziałem!!! za mało jeździsz:) zardzewiał w środku:) hehe a tak na poważnie to spotkanie jest bardzo możliwe!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korni8808 Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 w stanie agonii jest od dawien dawna jednak teraz już zapadła decyzja teraz tylko dylemat czy brać M62B44 czy kupić cała e32 na dawcę PS. Nikasil może zardzewieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 cały dawca,ale angol :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 nie sądziłem że m60 miało to *****!!! dobra nie róbmy off topa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Ja tekże jestem za , tylko teraz prydała by się pożądna pogoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micnic Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 też jestem za tylko czym ja przyjadę:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian 520I Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 też jestem za tylko czym ja przyjadę .... a co twoja rzuciła "palenie"?? :lol: Ja też jestem za happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micnic Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 .... a co twoja rzuciła "palenie"?? przejrzyj galerię lekko się złożyła w poniedziałek i nie zdążę jej zrobić ale coś wymyślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian 520I Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 przejrzyj galerię lekko się złożyła w poniedziałek i nie zdążę jej zrobićale coś wymyślę już kminie:| szkoda furki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaskier Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 jako, że moje konto nie jest jeszcze w pełni aktywowane... i nie mam uprawnien do pisania nowych tematow w spotach, czy mółgby ktoś założyć temat ? Proponuje spotkanie (Niedziela) 29-03-2012 w Oleśnicy. Można zrobic grilla, pobawić się. ps. Wyjątkowo ciepła majówka: termometry pokażą do 30 st. C! - Prognoza - Informacje - TVN Meteo 1. Jaskier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 nie mam uprawnien do pisania nowych tematow w spotach I obawiam się, że jeszcze długo nie będziesz miał. W dziale Spoty/ Zloty tematy zakładają wyłącznie Klubowicze więc przed Tobą jeszcze spora droga Wszelkie ustawki na dancingi, grille, ogniska, itd. można wrzucac do działu : O wszystkim czyli o niczym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaskier Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Ok, tak zrobiłem. Pomyślalem po prostu że tutaj będzie lepiej widoczne. http://www.maxbimmer.pl/f19/spot-grill-olesnica-29-03-2012-a-17946/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi